מישהו להזדקן איתו..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מישהו להזדקן איתו..
    היל
    27/07/2008

אתמול לצערי אני וחבר שלי נפרדנו לאחר כשנה של מע' יחסים ועוד שנה וחצי של הכרות כללית.(היינו בהתחלה חודשיים ואז נפרדנו וחזרנו כעבור 3 חודשים בשלים יותר לקשר הנוכחי שסיימתי.)טענת החבר שלי לשעבר היתה שלמרות שאני האהבה הכי גדולה שלו ומע' היחסים הכי ארוכה ומיוחדת שלו הוא עדיין לא מצליח לראות בי כאחת שלו.לא מצליח לדמיין אותי ואותו מזדקנים יחד עוד 5 ו-10 שנים. הוא טוען שאם אחרי שנה שעברנו בה המון והוא הספיק להכיר כמעט כל חלק שבי בגלל התקשורת המעולה כ"כ שהיתה בינינו הרצון הזה לא עלה בו זה כבר לא יבוא אף פעם.ולכן חבל למשוך את שנינו באף ולהמשיך מכוח השגרה והכיף.אלא עדיף למנוע כאב נוסף וגדול יותר משנינו.האם הוא צודק?האם זו ההחלטה הכי נכונה? משום מה אני תהיתי להאמין שאם הזמן זה כן יבוא. הוא בן אדם שלא כ"כ היה מחובר לרגש שלו ולכן הסקתי שגם קביעה משמעותית שכזו היא משהו שיקח לו הרבה זמן לבנות.האם באמת לאורך זמן וככל שהיחסים בינינו היו נבנים וממשיכים הרצון הזה לא היה בא לו בסוף??ואם יש לו היסטוריה בבית של אמא גרושה שהאב עזב אותה בגיל צעיר ומיד לאחר לידה ואף בגד בה-כמה זה יכול להשפיע על הפחד שלו ממחוייבות?יכול להיות שזו הסיבה שקשה לו לדמיין אותנו יחד והוא בעצם יחזור לאותה נק' גם עם אחרות? תודה מראש על התמיכה..:(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מישהו להזדקן איתו..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יקירתי....

שני
    28/07/2008

אחרי שהוא אמר לך דברים כאלה - לדעתי הוא שקל היטב ויודע מה הוא רוצה. אל תנסי לשנות את דעתו. שמרי על כבודך ואל תנסי לשכנע אותו או להתחנן אליו שישקול שוב את הדברים. הבחור לא מעוניין.אין שום ספק בכך. וגם אם תצליחי לשכנעו והוא ישנה את דעתו - לדעתי זה יהיה לתקופה קצרה והוא שוב פעם יגיע למסקנה שהוא לא מעוניין ורק ייגעל ממך יותר. קחי את הדברים שלך. תגידי לו היה נעים מאוד. חפשי לך כיוון אחר. זה לא סוף העולם. לא להוריד את הראש שלך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• על אף שאני מכבדת את דעתך..

היל
    28/07/2008

1. אני רוצה לשמוע מה יש גם למומחים פה לומר.. 2. להגעל ממני הוא אף פעם לא יגעל.הבן אדם אהב אותי בכל נפשו וההחלטה נעשתה על מנת לא לפגוע בי בהמשך. אני לא הולכת להתחנן ולהתרפס ובכלל החלטנו בינינו שאין תועלת בשמירה על קשר. ובכל זאת אני תוהה לעצמי מאחר שלשנינו באמת היה כ"כ טוב ונעים במע' יחסים הזו אם זה רק זה-ואז אין טעם באמת אפילו לקוות ואם תקרה ההזדמנות בדרכי לפסול אותה על הסף,או שאולי יש פה משהו עמוק יותר שנובע מחוויות ילדות וזה ניתן להכוונה עם סבלנות והרבה אהבה.סהכ הצלחתי להוציא ממנו רגש לפי מה שהבנתי ממנו וגם מחברים שלו כפי שאף אחת אחרת לא הוציאה והעובדה הפשוטה היא שאחרי פירוד ראשון שהיה לנו בקשר אחרי שאני די זילזלתי בו ובכל זאת הוא חזר וביקש את הקשר איתי ניתן להבין שהוא לא כזה זבל כמו שהכי קל לחשוב. והוא לא כזה בחור מצוי שאפשר לפגוש כל יום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חייב לעשות את הדרך שלו

דורית כהן
    28/07/2008

היל היקרה, מה שאת מתארת אינו חד משמעי. הפרטים שאת מוסיפה לגבי ההיסטוריה המשפחתית שלו בהחלט יכולים להסביר את ההסתייגויות שלו מכניסה לקשר עמוק ומחוייב. אבל, במקום בו הוא עומד, הדברים הם מאוד חד משמעיים מצידו - כרגע הוא לא רואה בך את האחת שהוא מחפש. נכון שיתכן שהוא מחפש איזה אידיאל לא מושג, אבל כל עוד זה ינהל אותו - הוא לא מסוגל להתמסר לקשר איתך, וחייב לעצמו את החיפוש שלו. אז אולי כל מה שאת יכולה לעשות הוא להבהיר לו עד כמה רגשותייך אליו הם עמוקים, כדי שאולי ממרחק, כאשר תחסרי לו, יידע זאת ויהיה לו לאן לחזור. נכון שאת חייבת לעשות את השיקול שלך ולנוע הלאה בחיים. אבל קורה שנפגשים שנית בסיבוב אחר, לאחר תהליך שכל אחד עובר עם עצמו. אני מציעה לך לא להיאבק במצב הנתון, אלא לזרום איתו, כי חוץ מאשר להבהיר לו איך את מרגישה - אינך יכולה לעשות דבר. הוא צריך להגיע לאמת שלו בעצמו, בדרך ובזמן שלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו