מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- משבר בזוגיותענבל28/07/2008
שלום אני בת 30 ובעלי בן 36 בקצרה קצרה קצרה - לדעתי הבעיה העיקרית בחיינו שגוררת אחריה מריבות למקומות אחרים, זה חיי הסקס שלנו - שכמעט ולא קיים. לדעתו זה דברים אחרים.. מאד הייתי רוצה שנלך לטיפול, אך אינני יודעת אם אנחנו צריכים טיפול מיני או טיפול זוגי או ששניהם זה אותו מטפל ?! אשמח לשמוע את דעתך והמלצתך על המשך טיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם ייעוץ זוגי
דורית כהן29/07/2008ענבל היקרה, מה שאני מציעה הוא להתחיל מייעוץ זוגי, מכיוון שהרבה פעמים הבעיות בתחום הסקס נובעות ממערכת היחסים, ולא להיפך. כלומר יש התרחקות רגשית וכעסים שיוצרים ריחוק שמתבטא גם במיטה. אתם צריכים לברר - עוד בטלפון - כאשר אתם בוחרים יועץ זוגי - עד כמה והאם הוא נכנס גם לתחום המיני, כי חלק גדול מן המטפלים אינם נכנסים לתחום זה. אם היועץ יגיע למסקנה שהבעיות מתמקדות אך ורק בסקס, וכי הפתרון הוא יותר ברמה הטכנית - סביר שהוא יפנה אתכם הלאה, אבל אני חושבת שהכיוון, על סמך מה שכתבת - הוא דווקא ייעוץ זוגי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)