מה הבעיה?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה הבעיה?
    אני
    31/07/2008

אני בחורה אחרי גיל 30, אני מחפשת קשר למטרה רצינית שתוביל להתמסדות ולאחרונה אני שמה לב שאני יותר יוזמת את הקשר הראשוני עם בחור שמוצא חן בעיניי (לעומת בעבר). למרות שזה לא קל, אני עושה את הצעד. העניין הוא שלאחרונה קרה לי (כבר עם ארבעה-חמישה בחורים כאלה) שאני מביעה בפניהם רצון אמיתי וענייני להכיר אותם והם, שחלקם כבר מכירים אותי הכרות קצרה (התכתבויות שונות, מפגשים אקראיים כמה פעמים) משיבים לי- כמה שאני מקסימה וחמודה ביותר ובאמת מצאתי חן בעיניהם מאד, אך הם לא רוצים לפגוע או להשלות בנוגע למידת רצינותם או פניותם לקשר מחייב ולכן הם מוותרים. כן. זו תשובה לגיטימית, אך כשהיא חוזרת על עצמה פעם אחר פעם (ובהנחה כנה שבאמת מצאתי חן בעיניהם), אני תוהה, מה הבעיה?... אנא עזרתכם, תודה ! נ.ב- בעבר הייתי בשיחות עם אשת מקצוע ולא יודעת אם זה שינה משהו אצלי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה הבעיה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני היקרה....

שני
    01/08/2008

אני כל כך מבינה אותך... אין לך מושג כמה. גם אי הייתי בסרט הזה את לא היחידה. את יודעת מה אני חושבת? בגלל שהייתי בדיוק כמוך: בחורה אסרטיבית, מאמינה בעצמה, יודעת מה היא רוצה, יוזמת, נועזת וכו'. הכל טוב ויפה - אך כשזה נוגע ליוזמה מול גברים - תשאירי את כל התכונות הללו בצד. גברים לא אוהבים שמתחילים איתם. תאמיני לי! כמה שנהיה פמיניסטיות וכמה שגברים יגידו שהם אוהבים בחורות יוזמות, זה לא נכון בכלל. גבר רוצה להרגיש שהוא "כבש" אותך, כמו בטבע. את יכולה לחייך לכיוון שלו, את יכולה לאנפף עם העיניים אבל לא יותר מזה חמודה. לא לפנות אליו ולא לעשות צעד שהוא יותר משמעותי. דבר שני נראה לי שהמהלכים שלך הובילו לכך שהגברים הללו "הריחו" מישהי שהיא מחפשת קשר רציני, מחפשת התמסדות - ואיך להגיד לך את זה - גברים היום לא ששים אליי חתונה....רובם לא רציניים. הם לא צריכים שתגידי להם במפורש שאת מחפשת קשר רציני - אפשר להבין את זה משפת גוף, מדברים שאת אומרת וכו'. אז לדעתי - תורידי הילוך. כי ככל שתרצי יותר - ככה יהיה קשה להשיג וככה גברים יותר יתרחקו. תאמיני בעצמך. יש לך מה להציע - אני בטוחה, אבל לא לגלות קלפים יותר מידי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי שני

אני
    01/08/2008

אינני יודעת אם את רווקה או נשואה כיום מבחינת ההזדהות , אך בהחלט חשבתי על הדברים ואני אכן חושבת כמוך, למרות החיבור ואם נצא מנקודת הנחה ששני הצדדים מצאו חן אחד בעיניי השני בכנות, עדיין הם מ-פ-ח-ד-י-ם .. כן. אולי לא ציינתי אך לרובם כן הזכרתי שאני מחפשת קשר רציני (ודווקא כשראיתי שהם מושכים לכיוון של משיכה פיזית). באיזשהו מקום היה עדיף לי "לסנן" את הלא רציניים הלא בשלים, הלא מוכנים או בוגרים. כי אני יודעת שזה מה שאני רוצה ואין לי זמן לצאת עם כל אחד חודשיים- שלושה בערך ולגלות שהוא כלל לא בכיוון ואז גם כבר אקשר אליו רגשית.. עצוב שזה המצב, והלחץ שלי לא מוסיף בעיקר לי, ואכן צריך להוריד כמה הילוכים לא אחד, אך אני תוהה, אם אתקל בבחור שנמצא בשלב בחיים שהוא יודע שהוא רוצה את אותו דבר כמוני (רק רציני), האם גם אז הוא יבהל כמו רב השאר כשהדיון על כיוון הקשר יקרה? או שאכן כדאי לומר מלכתחילה מה אני מחפשת כדי שישארו הרציניים האמיתיים (שהם לא רבים לצערי) כשבחור אומר לי שגברים נלחצים או נבהלים מלדבר על כיוון רציני אני מבינה שאיתו אין סיכוי (מנסיון) חשבתי שבחתך הגיל שלי כיום כולם בערך רוצים כבר אותו דבר ולכן זה יותר קל, אך מסתבר לדאבוני שלא כך..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לתגובה של דורית או יהודית

אני
    06/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פוקוס על הגבר, לא על עצמך

דורית כהן
    10/08/2008

שני היקרה, אני נוטה להסכים עם שני שגברים מעדיפים "לצוד" מאשר להיות ניצודים. לדעתי כל גבר שיצא איתך ידע גם בלי שתגידי לו שאת מתכוונת ליחסים רציניים, ולו רק בגלל הגיל שלך, כך שאין צורך לנפנף בכך ולהרתיע את חלקם או את רובם כמו שאת כותבת.
    לפעמים קורה שהבחורה (או הבחור) הרווקה משדרת סוג של דחיפות ולחץ ויש בכך כדי להרתיע.
    מה דעתך לאמץ לך טכניקה שבה הפוקוס שלך הוא על הגבר, להיות קשובה אליו, להתענין בו, ברור שאם הוא מתעניין בך עלייך לספר על עצמך, אבל בצורה כזאת שהקשב יותר עליו, במקום לחשוב כל הזמן מה הוא חושב עליך ואיזה רושם את עושה. מי שכל הזמן חושב על עצמו נמצא בלחץ וגם לא מצליח ליהנות מן המפגש, ואז גם הדייט שלו לא נהנה. נסי להתמקד ב"כאן ועכשו" בזמן הדייט, למצוא ממה ליהנות כרגע ולא לחשוב על מה הולך לקרות אחר כך. המציאי לעצמך פטנטים שיעזרו לך להתמקד בהווה. פרקי את הפגישה לחלקים קטנים ותראי ממה את יכולה ליהנות - נסי גם להרגיע את עצמך, בעזרת סדרת נשימות איטיות ועמוקות, ושימי לך כמטרה - לגרום לך ולו הנאה. אחרי הדייט את תמיד יכולה להודיע לו שלא מתאים לך, אבל אולי בינתיים יהיה לשניכם כה נעים שתרצו להיפגש שנית. וזכרי - הגברים מביאים בחשבון שאת רצינית, ואני חושבת שבגיל הזה גם הם כבר שוקלים ברצינות, אבל לא מתמסרים בקלות.
    מקווה שעזרתי במקצת, אני יודעת שזה לא פשוט ליישום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו