מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יכולהיעל01/08/2008
היי, אני עם חבר שלי כבר כמעט שנתיים, ואני מקנאה לו בטירוף, כשהוא מדבר עם בנות, אנחנו נפגשים רק בסופ"שים וכן אני לא כל כך סומכת עליו לא יודעת למה, אני כל הזמן פוחדת שהוא יבגוד בי.. הוא התחיל ללמוד עכשיו קורס עיסוי ויש איזה בחורה דתייה נשואה+ילד שהיא הבת זוג שלו לתרגולים ומסתבר שהם ממש התחברו והיא מספרת לו דברים אישיים שלה וכנראה גם הוא. לפני יומיים היה לי ריב קשה יחסית ויום אחרי זה הוא לא רצה בכלל לדבר איתי ולא ענה לטלפונים שלי וממש דאגתי לו ורק באיזה 1 וחצי בלילה הוא ענה לי ואמר שהוא לא רצה לדבר איתי ושהוא עדיין לא רוצה ובחיים בקשר שלנו אחרי ריב לא היה דבר כזה שלא רצינו לדבר וממש נבהלתי מזה ואז שאלתי אותו מה הוא עשה עד שעה כזאת והוא אמר שהוא היה עם הדתייה מהקורס שהם דיברו וזה עוד יותר הציק לי. אני מודעת לעובדנה שיש בעיה של אמון וקנאה וזה משפיע עלינו ממש לרעה אבל כמה שאני מנסה אני לא מצליחה לשלוט בזה. אני עושה עבודה מועדפת במקום מאוד משעמם אני אשכרה יושבת 8 שעות לבד ומשתעממת וכל הזמן חושבת עליו, אני לא עושה שום דבר מעניין עם החיים שלי, לא יודעת יש לי חשק אבל אני מתעצלת ואני כאילו מרגישה שאני צריכה איזשהו כוח שידחוף אותי לעשות דברים, והחבר שלי הוא לומד ועובד ויש לו מלא מפגשים עם החברים והמשפחה והחיים שלו מלאים והוא כנראה לא כל כך חושב עליי ככה אני מרגישה ואני לא יודעת מה לעשות\ חשבתי על להיפרד אבל אני אוהבת אותו,והתרגלתי אליו וטוב לי איתו ןאני פשוט לא יכולה לתאר את החיים שלי בלעדיו, אני פשוט משתגעת מתקשרת אליו ושולחת לו הודעות והוא אדיש כזה כי הוא יודע שאני מתה עליו ושאני לא יעזוב אותו ובגלל זה הוא ככה איתי וכואב לי אני בוכה המון ואני לא מאושרת אבל למרות זה אני לא יכולה לעזוב אותו וכמה שאני לא מנסה לשנות את עצמי ואת האורח חיים שלי אני לא מצליחה וממש קשה לי.אני פשוט לא יודעת מה לעשות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוא- עולם ומלואו- מרכז עולמך הדל
יהודית ברגמן03/08/2008יעל יקרה, נסי את בעצמך לקרוא שוב את דבריך פה בפורום, כאילו היו דברים של אחרת ואני מניחה שתגלי שהתשובה בידיך. שעליך לקום להתחיל לפעול ולהתפתח. כמי שיושבת 8 שעות לבד ומשתעממת כל היום ללא מעש ורק חייו מעשיו והתפתחותו של חברך מעסיקים את מחשבותיך ודמיונך – סביר שתהיי בהרס עצמי, משעממת, מתוסכלת, תקועה, קנאית מתישה וממאיסה. יעל, תפסיקי לחשוב ולדמיין ולחלום מה ועם מי הוא עושה בכל רגע שאת ללא מעש. כדי שיהיה לך ולו חשק להיות איתך, קומי ועשי משהו עם חייך. אף אחד לא יעשה את זה בשבילך וזה לא ייעשה מעצמו. תתחילי גם את ללמוד, לעבוד במשהו מעניין. צמצמי את הפער - לך יהיה מעניין, מעניין וכייף יהיה להיות בחברתך, ולא תצטרכי לשקוע ברחמים עצמיים ורגשי קינאה מתישים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יכולה-תגובה ליהודית
יעל03/08/2008את צודקת ואני באמת אתחיל לעשות את זה אבל מה שאני לא מצליחה לעבור עליו זה שהוא נפגש עם ידידות שלו, והיום הוא סיפר לי שבשישי בערב הוא יצא עם חבר שלו,, חברה של החבר וידידה שאני שונאת הם הלכו לפאב והוא והידידה השתכרו והוא סיפר לי שהוא לא עשה כלום כי הוא יודע שהוא איתי למרות שרבנו והוא חשב שניפרד וזה מעצבן אותי שהוא יוצא איתה ומשתכר איתה אז יופי שהוא לא עושה כלום אבל זה עדיין מעצבן אותי ואני לא יודעת איך לחיות עם זה, ועוד בנוסף אני מזל תאומים שזה מזל קנאי בטירוף
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)