מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התקפת זעםליאל03/08/2008
בוקר טוב, אני לא ממש יודעת איך להתחיל... כי זה פעם ראשונה שאני מדברת על זה ,היה לי חבר כ-5 שנים (לפני כ-4 שנים) ממש ממזמן, והוא בגד בי, (סלחתי לו תקופה) ובשלב של הסליחה והחזרה שלנו הייתי כל כך כועסת מפנים שזה התפרץ אצלי בלשרוט את עצמי , או לפגוע בעצמי פיזית, וזה כל כך לא מתאים לאופי שלי, פשוט מהעצבים שלי כלפיו כשהוא היה מעצבן אותי או כשהייתי מרגישה שהוא בוגד בי שוב,או משקר לי הייתי פשוט מרביצה לעצמי... והבנתי שהוא עושה לי רע ונפרדנו... היום אחרי 4 שנים לא היה לי שום התקף זעם כזה (אם זה התקפת זעם אני לא יודעת מה זה) ויש לי חבר שנה ואנחנו מתחתנים, ואתמול הוא ממש עיצבן אותי (בלי צעקות, בלי ריב עצבני) פשוט ריב של שקט כזה דממה וזה אכל אותי מפנים והרגשתי את העצבים עולים לי, וכשיצאתי מהרכב שלו פשוט העפתי את התיק שלי וזרקתי אותו לריצפה, ואת המפתחות לבית ופשוט התפרצתי בבכי זה הזכיר לי את התקופה ההיא שלא שלטתי בכעס שלי ואני בן אדם כל כך שקט אני כל כך עדינה ואני לא יודעת מה קרה לי ... השתגעתי? מה יש לי? אני לא מבינה אני לא כזאת, אני לא בן אדם עצבני בכלל אם תוכלו לעזור לי בבקשה ... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התקפת זעם
ליאל03/08/2008בוקר טוב, אני לא ממש יודעת איך להתחיל... כי זה פעם ראשונה שאני מדברת על זה ,היה לי חבר כ-5 שנים (לפני כ-4 שנים) ממש ממזמן, והוא בגד בי, (סלחתי לו תקופה) ובשלב של הסליחה והחזרה שלנו הייתי כל כך כועסת מפנים שזה התפרץ אצלי בלשרוט את עצמי , או לפגוע בעצמי פיזית, וזה כל כך לא מתאים לאופי שלי, פשוט מהעצבים שלי כלפיו כשהוא היה מעצבן אותי או כשהייתי מרגישה שהוא בוגד בי שוב,או משקר לי הייתי פשוט מרביצה לעצמי... והבנתי שהוא עושה לי רע ונפרדנו... היום אחרי 4 שנים לא היה לי שום התקף זעם כזה (אם זה התקפת זעם אני לא יודעת מה זה) ויש לי חבר שנה ואנחנו מתחתנים, ואתמול הוא ממש עיצבן אותי (בלי צעקות, בלי ריב עצבני) פשוט ריב של שקט כזה דממה וזה אכל אותי מפנים והרגשתי את העצבים עולים לי, וכשיצאתי מהרכב שלו פשוט העפתי את התיק שלי וזרקתי אותו לריצפה, ואת המפתחות לבית ופשוט התפרצתי בבכי זה הזכיר לי את התקופה ההיא שלא שלטתי בכעס שלי ואני בן אדם כל כך שקט אני כל כך עדינה ואני לא יודעת מה קרה לי ... השתגעתי? מה יש לי? אני לא מבינה אני לא כזאת, אני לא בן אדם עצבני בכלל אם תוכלו לעזור לי בבקשה ... תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפרצות
יהודית ברגמן03/08/2008ליאל יקרה,
ככל הנראה את מאוד עדינה, רגישה ומופנמת והכעס שצברת במקרים אליהם התיחסת, פרץ ללא שליטה עצמית אליה את מורגלת. כדאי לך לפנות לאיש מקצוע לברר מדוע זה מתבטא בפגיעה עצמית ובאם את לא צוברת ונוהגת בעודף שליטה עצמית במיקרים אחרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)