מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אובדן רגש בקשר - צריכה עזרה דחוף...סיוון03/08/2008
אני בת 34 ויש לי חבר כבר שנתיים. הקשר בינינו לא היה קל והיו הרבה עליות וירידות. לאחרונה הוא אמר לי שהוא לא אוהב אותי יותר. בטח לא כמו בהתחלה. הכוונה לא למשיכה אלא לרגש. הוא רוצה להישאר ולנסות להחיות את האהבה שהיתה בינינו, אבל אין לי מושג איך עושים את זה???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיוון היקרה!
שאלה03/08/2008לדעתי יש לך שתי אפשרויות: ראשונה - לוותר. אחרי שנתיים של עליות וירידות, מה את מצפה שתעבדו על הקשר והכל יהיה נפלא? כמו בהתחלה? אבל גם בהתחלה היו בעיות והקשר לא היה קל. אז תשקיעי מאמץ עליון ותגיעי לקשר לא טוב מלחתחילה? את בת 34, אין לך זמן לשחק במשחקים; שניה- לעבוד על זה, במידה ותחליטי שאכן שווה להשקיע, את יכולה לבדוק איתו ואם עצמך מה אהבתם אחד בשני בתחילת הקשר, מה משך אותכם, למה נשארתם ביחד, למרות הכל, ומה גרם לאותן ירידות. אך קחי בחשבון שזו אכן עבודה קשה של שניכם ולא רק את אחראית על התהליך. כל קשר הוא עבודה קשה ואם הזמן קשה יותר ויותר, אך אם אין בסיס יציב ובטוח של אהבה זה כמו להקשות על החיים בכוונה ובמודע, במקום להקל אליהם. בהצלחה, בכל צד שתבחרי!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתאהבות ואהבה
דורית כהן04/08/2008היי סיוון, מעבר למה שכתבה אולגה, הייצתי מוסיפה נקודה אחרת: אחד הדברים הבולטים בתחילתו של קשר היא ההתאהבות, הפרפרים, הריגוש. אחד הדברים המאכזבים שקורים כאשר הקשר מתמשך הוא ירידה רצינית בריגוש, מעין התרגלות האחד לשני. יתכן שכאשר חברך אומר שהוא לא אוהב אותך הוא מתכוון לאותה התרגשות של ההתאהבות, שחסרה לו. נשאלת השאלה האם הוא מבחין בין התאהבות לאהבה? אהבה זה החיבור המיוחד שיש לנו לבן הזוג, הגורם לנו לרצות להזדקן איתו ולא לאבד אותו, להקים איתו את המשפחה ולא עם מישהו אחר. זו ההערכה של תכונות טובות שיש בו והקבלה של חולשותיו כמשהו שלם. וכמובן אפשר לכתוב על כך עוד הרבה.
עלייך לבחון עם עצמך, קודם כל, אם את רואה בו בן זוג מתאים לך, עכשו שאת מכירה אותו כבר הרבה יותר טוב מאשר בתקופת ההתאהבות, ולהציע לו להסתכל בצורה מפוכחת עליך באותו ההקשר.
יתכן שבעייה נוספת מבחינתו היא שהוא אינו מקבל את צרכיו הרגשיים ממך. תשאלי את עצמך מה הציפיות שלו, על מה הוא מתלונן כאשר אתם רבים, כאשר יש ירידות, כמו שאת כותבת. האם את יכולה לתת לו את מה שהוא זקוק לו? האם הוא יכול להעניק לך? אם אתם בהתלבטות, אני יכולה להציע לעשות את [a href='http://www.landmarkeducation.co.il/Default.aspx?tabid=1' id='link']הפורום של לנדמרק -[/a] סדנה לצמיחה אישית שמאוד עוזרת גם לצורך התבוננות פנימית והיכרות עצמית וגם לצורך כניסה לפעולה בחיים במקום להישאר "תקוע".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)