מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בגידהאריאלה04/08/2008
שלום , שמי אריאלה אני נשואה 21 שנים לאדם מפנק ואוהב ,לפני כמה ימים גיליתי במקרה שלבעלי היו יחסים עם בחורה שהכיר לפני מספר שנים בעבודתו הקודמת, היא יזמה קשר וזה נמשך כחצי שנה שבמהלכה היום 3 פעמים יחסים מין במקביל היו לו נסיונות עם בחורות ממקום העבודה שלו שהן יזמו את המהלכים ללא יחסי מין רק שיחות והתכתבויות קצרות ביותר. בתקופה זו בעלי היה אחרי מחלה שלא נציין את שמה שכנראה פגעה בו בדימוי העצמי והוא היה נזקק לחיבה ולפרגון שאני כנראה הייתי שקועה בדברים אחרים והתרחקתי ממנו גם מבחינה מינית .. עכשיו כשהכל התגלה ואני מאוד פגועה הוא שיתף וסיפר על כל מה שהיה , ולפי דבריו הוא היה בסחרור נוראי עם עצמו המחלה והנשים פתאום שהיו שם באותו זמן שאני התרחקתי. את כל הקשרים הוא סיים בבת אחת ברגע שהבין שמשהו לא כשורה , לפי דבריו אני היא הדבר הכי חשוב בחייו והוא אוהב אותי אהבת נפש. אני יודעת שהוא אוהב אותי אהבה עזה וחשוב לו להיות איתי אך מה אני אמורה לעשות במקרה כזה, אני אוהבת אותו אבל לא יודעת כיצד סולחים על דבר כזה, האם זה אפשרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפשר לסלוח על בגידה
דורית כהן04/08/2008אריאלה היקרה, אני מבינה שנפגעת ממה שגילית. יחד עם זה אני קולטת המון אמפאטיה מצידך והבנה למצב המיוחד של בעלך, גם העובדה שהיה חולה וגם שאת התרחקת ממנו באותה תקופה. הרבה מאוד גברים ( וגם נשים) -בוגדים במהלך שנות הנישואין, גם מבלי שיהיו חולים, וללא הנסיבות שאת תיארת...
חשוב שתדעי שמאוד קשה לעמוד מול הפיתוי כאשר יש מישהי זמינה שמוכנה לאהוב ולהיכנס למיטה. זה מאוד מחמיא, מאוד מרגש, ומאוד שונה ממה שמכירים בבית...מאוד אנושי...להימשך לעוד נשים חוץ מבת הזוג הקבועה. רוב הגברים, באופן טבעי, נמשכים ליותר מבת זוג אחת, ואם הם רוצים להישאר נאמנים עליהם להתגבר חזק מאוד על היצר, ולאורך שנות הנישואין הרבות - רבים גם הפיתוים.
וחשוב גם שתדעי שברוב המקרים בנות הזוג סולחות בסופו של דבר. נכון, ישנה פגיעה באמון, אבל לפעמים זעזוע כזה מעורר את הזוגיות ומזכיר לבני הזוג מה יותר חשוב והם נערכים מחדש להשקיע בזוגיות יותר, לא לראות אותה כמובנת מאליה.
דברי איתו על הפגיעה שחשת, אבל תני לו להבין שגם את הבנת אותו. אני חושבת שהגורם העיקרי שמונע בגידה בעתיד הוא הידיעה עד כמה הוא עלול להכאיב לך, וזאת עלייך להראות לו. וכדי שתתגברו יחד על מה שקרה, תני לו גם "מוצא של כבוד" ע"י ההבנה שאת כבר מגלה למצב המיוחד שנקלעתם אליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה המהירה
גלית05/08/2008תודה על הייעוץ , לפעמים הרגש והכעס לא מרשים לנו להשתמש בשכל ובהיגיון זה לא אומר שהכל נמחק אבל ניתן לצמוח מזה כמו שאמרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)