מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מה לעשות?אורטל04/08/2008
שלום אני נשואה לבעלי 3 שנים יש לנו בן. לפני הנישואים בעלי היה מחזר אחרי בלי סוף מקדיש לי שירים קונה לי מתנות כל מה שהייתי רוצה קיבלתי גם בלי לבקש. הינו יוצאים כל יום היה לנו קשר מאוד כייף .אך לאחר הנישואים עם הזמן אני מרגישה שבעלי כבר לא אותו דבר הוא כבר פחות מחזר ופחות משקיע בקשר שלנו אני מרגישה כאילו אני אם חד הורית הכל עלי בבית. והוא כל היום בעבודה וכאשר הוא בא הביתה הוא מתעסק בנוחיות שלו כגון טלויזיה שינה אוכל וכו.... יש לציין שדיברתי איתו על זה 100 פעם הוא אומר שיעזור שישתנה אך כעבור יום כלום. לדוגמא הוא עובד כל יום עד מאוחר 11 או 12 בלילה הוא חוזר מהעבודה ויש ימים שהוא חוזר מוקדם אז הוא הולך לחדר שם טלויזיה מדליק מזגן ונשאר שם כאילו אני ובנו לא קימים. יש לציין ככה גם בשבת. אני לא יודעת אני נשואה רק שלוש שנים וככה נראים חיי הזוגיות שלנו מה יהיה עוד כמה שנים? רציתי לדעת אייך אוכל שוב לעורר לו את התשוקה והיחס החם שהיה נותן לי בימי הרווקות שלנו? אייך אוכל לשפר את חיי נישואי ולקרב אותו אלי? אשמח לקבל תשובה. תודה רבה אורטל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להקדיש זמן לזוגיות
דורית כהן04/08/2008היי אורטל, נראה שהגעתם למצב מאוד אופייני של זוגות צעירים רבים. המציאות המעייפת של עבודה, הורות ומטלות הבית שוחקת את הזוגיות, וזו נדחקת לעדיפות אחרונה עד שנעשה מאוחר מדי והרגש של האהבה והחיבור נפרמים, וזה מסוכן. על שניכם ללמוד להקדיש זמן ועדיפות לחיבור הזוגי. יש לי הרגשה שהוא שומע ממך הרבה ביקורת, ובורח לחדר עם המיזוג והטלויזיה כדי לא לשמוע זאת ממך כאשר הוא נכנס הביתה. לא רק הוא צריך להשתנות, גם צורת הפנייה שלך צריכה להשתנות. אם תקבלי אותו בהמון אהבה, חיבוק ונשיקה, ולא תפילי עליו דרישות וטענות, סביר להניח שהוא ירצה להישאר יותר זמן בחברתך. לגבי התנהגויות החיזור שהיו - נדירים הם הגברים שמסוגלים להמשיך עם המחמאות והמתנות לאורך זמן, זו ציפייה לא ריאלית. הדרך לקבל זאת יותר מהם היא כאשר זה כן קורה אפילו בצורה סימלית - לתת לו המון חיזוקים והתפעלות והאהבה, כך שהוא ירצה לעשות זאת בפעם הבאה... אם מה שכתבתי לא מספיק עוזר, אני מאוד ממליצה לקרוא את הספר - "אינטליגנציה ארוטית" מאת אסתר פרל, ואם זה לא עוזר - לא יזיק לקחת קצת ייעוץ זוגי כדי ללמוד איך לתחזק את הזוגיות לפני שזה מאוחר מדי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)