מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם זה נשמע אמיתי?מאיה05/08/2008
הכרנו לפני כחודשיים באקראי, החלפנו טלפונים והיינו מדברים שיחות עמוקות בטל' ולא נפגשים, הוא צעיר ממני ואני נשואה + 1 והוא רווק, מס' פעמים יזמנו ניתוק קשר, פעם מצידי ופעם מצידו אך תמיד איכשהו (והרבה ביוזמתי) חזרנו לשיחות טלפוניות אז בשבוע שעבר (יום חמישי) הבחור הצעיר אמר לי שאם אנחנו לא נפגשים אז הוא מבקש שננתק את הקשר כי מאוד קשה לו כך... אני אמרתי שאני צריכה לחשוב על זה ולא יצרתי קשר כול הסופ"ש, ביום ראשון שלח לי sms ורשם שיהיה שבוע טוב, אני התקשרתי אליו והוא אמר שהוא רק רצה לאחל לי שבוע טוב, שוחחנו מעט והוא רמז על פגישה, אני לא נתתי תשובה חד משמעית אך היה אפשר להבין שאני מעוניינת... לאחר השיחה שלחתי לו הודעה שאני מבקשת שלא ידבר על סקס בהקשר לפגישה שלנו, שזה לא מכבד אותי ולא צריך להצהיר הצהרות כאלה במיוחד לא בפגישה הראשונה, הוא התקשר מיד ואמר שהוא מאוד מעריך אותי והכול בצחוק, הסברתי לו שאם אני נשואה זה לא אומר שאני זונה (סליחה על הביטוי) וכמו שהוא לא מדבר על סקס עם סתם בחורה שהכיר בפגישה הראשונה אני מבקשת שינהג כך גם אלי, הוא אמר שהוא מתנצל והוא מאוד מעריך אותי וכו'... בערב הוא התקשר מחסום ואמר שאנחנו פשוט חייבים לדבר, פשוט חייבים! שהוא מת עלי, והמשאלה הכי גדולה שלו היא לפגוש אותי ולהיות איתי, לנשק ולחבק אותי, שאני מושלמת בעיניו, אבל העיניים של הבן שלי לא יוצאות לו מהראש, שהוא לא מסוגל לעשות לו דבר כזה, שהוא נקשר לבן שלי קשר עצום והוא לא מוכן ומסוגל לחשוב שהוא עלול להרוס לו את החיים, הוא אומר שהוא מלאך, ילד חכם מלא שמחת חיים והוא פשוט לא מסוגל לעשות לו את זה... הוא אמר שאם לא היה לי ילדים אז זה היה שונה לגמרי וגם אמר שהבן שלי הוא לא סתם ילד, הוא משהוא משמעותי עבורו! (הוא ראה אותו מס' פעמים איתי באקראי) אני אמרתי לו שכנראה הוא מציל אותי, אז הוא אמר שהוא מציל אותי וגם מציל את עצמו, שאלתי למה? אז הוא אמר ככה.. ולא רצה לפרט יותר... איחלנו בהצלחה אחד לשני ואח"כ שלחתי לו הודעה שאני ממש מעריכה את מה שהוא עשה, שקשה מאוד אבל יש לי הקלה... הוא שלח לי בחזרה, שיש דברים נסתרים ושהוא לא יודע אם אני יבין אותו או לא אבל אני חלק מהתיקון שלו בעולם הזה! מה אתם אומרים על הצעד הזה שלו? הרי הוא ביקש להיפגש איתי והזה היה התנאי להמשך הקשר עבורו...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ידיד/ או מאהב
יהודית ברגמן05/08/2008מהורהרת יקרה, את לוקחת סיכונים לא ישרים בתוך נישואייך, מחפשת צידוקים לקשר "האקראי" הזה ומחפשת מיפלט לליבו של אותו צעיר. האם אין לך מה להפסיד בנישואייך ורצון לנתב את האנרגיות לקשר הזוגי עם בעלך אותו לא הזכרת בלבטייך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבגידה של נשואה במודע ללא הרהור
אהרון06/08/2008מה שאת עושה זה פשוט בגידה במודע וללא הרהור. אז אל תכני את עצמך "מהורהרת" ולא ממקום של שיפוטיות, אבל לפחות שאת תכירי במקום בו את נמצאת. רק מבקשת ממנו איפוק קטן. טיפטיפונת קשה להשגה. שלא יהיה סקס בפגישה ראשונה אולי מהשנייה. יופי. הוא בטח מעריך מאוד שאת עושה תאום ציפיות איתו וששווה לו להשקיע כי יוכל להינות מהנותנת עם קצת איפוק מצידו וחיזור קטנטן לעשות את הרושם הרצוי עד שהסחורה הזולה של איש אחר תיפול בידיו כפרי בשל ללא מאמץ
כמונו, גם הוא רואה בך אישה נואשת המחפשת מיפלט. נשואה פטתית שנכנסת מלכתחילה למשהו מסוכן ולא ראוי בלא ניד עפעף...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפי התורה את נחשבת זונה....
שני07/08/2008מה זאת אומרת שאמרת לו: "אני לא זונה"? ומה שאת עושה נחשב לבגידה הכי גרועה. ואם יהיה לך ילד מאותו בחור אזי הוא ייחשב ממזר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)