אסתטיקה ונקיון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אסתטיקה ונקיון
    יעלי
    22/06/2007

שלום רב!
    יש לי חבר כ-5 חודשים. בן אדם מקסים, חבר טוב, תומך ודואג אך יש בו מס' דברים שאינם מוצאים חן בעיני וגורמים לי לירידה ברגש אליו ואפילו רצון לעזוב אותו.
    אני טיפוס מאוד נקי ואוהבת אנשים מטופחים ואסטטים. לצערי, הוא לא כזה. דיברתי איתו מתחילת הקשר ביננו שמאוד חשוב לי שהוא ישים בושם ויריח טוב והוא ברוב המקרים לא מתאמץ ושוכח.( הוא לא מסריח אבל אין גם ריח טוב). אמרתי לו עד כמה זה מושך אותי שהוא מטפח את עצמו ולא נראה לי שהוא מפנים את מה שאמרתי. לאחרונה שמתי לב שגם לצחצח שיניים בערב ולנקות אוזניים זה לא ממש בסידרי עדיפויות שלו ואני כל הזמן מעירה לו שישטוף ידיים לפני שהוא נוגע בי.
    הוא כבר התעצבן ואמר שאני כמו שוטר צבאי ונמאס לו מזה אך אני לא יכולה להימנע מזה. אני יודעת שאני מידי נקייה אבל בגבר שלי אני רוצה לפחות את הדברים הבסיסיים של נקיון. כואב לי שהוא לא מבין עד כמה חשוב לי כי בהכל אנחנו מסתדרים ולדעתי אלו דברים קטנים שאם הוא לא ישנה אותם, אני לא אוכל להיות איתו ואני מאוד פוחדת להיפרד ממנו, כי מאוד קשה למצוא בחור טוב בימינו, בעיקר, כשאני כבר בת 36.
    האם אני מגזימה? האם קשר כזה יכול להצליח? האם אני צריכה להכניס את הגיל שלי כשיקול לא להיפרד ממנו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסתטיקה ונקיון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה נושא ראשוני ובסיסי מכדי להתפשר

דורית כהן
    22/06/2007

בוקר טוב,
    ממה שאת מתארת נראה לי שיהיה לך קשה לוותר על נושא הנקיון והאסתטיקה, אני חושבת שאם תיכנסו למערכת יחסים רצינית יותר, זה משהו שיפריע לשניכם ויגרום לבעייה בתחום הקשר הגופני והמיני. לגבי הבחור הנוכחי - מאוד לא בריא להיכנס למערכת יחסים כאשר יש לך תכנית "תיקון" כלפיו, והוא כבר מרגיש זאת ומתמרד, וזה לא יהיה קל יותר, כי הוא ירגיש שאת נכנסת לו לעצמות במקומות הכי אינטימיים שלו עם עצמו.
    מה שאת כותבת מעיד שיש לך דרישות יחסית יוצאות דופן ואת צריכה להיות ערה לכך ולתקשר זאת כבר בתחילת הקשר. אולי כדאי לך אפילו לעבור איזה סוג של טיפול כדי להיות קצת יותר גמישה בנושא הזה, כי את מאוד פדנטית. אני לא אומרת שאת חייבת. הרי אם תמצאי גבר שמקפיד אף הוא על האסתטיקה - את תתאימי לו מאוד כנראה. אז הכי פשוט שתחפשי מישהו שהוא בעצמו פדנט - יש הרבה גברים שהתחום הזה חשוב גם להם, ואת יכולה להדגיש זאת בשלב ההיכרות, כתכונה שאת מחפשת, כמו גובה או גיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין התאמה

divi
    23/06/2007

בסיסי שאתם ממש לא מתאימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו