מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אשתי לא משכה אותי מבחינה מיניתמשה05/08/2008
שלום לכולם אני גבר דתי חרדי נשוי 4 שנים בלי ילדים אולי זה נשמע מוזר אבל התחתנתי לפי נתונים שכליים ולא נתתי דעתי למשיכה המינית כי מה שתמיד שמעתי זה שהאהבה תבוא אחרי החתונה ועוד דברים מהסוג הזה, אני חייב להגיד שאשתי היא אשת קריירה ומרוויחה הרבה כסף, אבל אין משיכה מינית מצידי והיא כן נמשכת אלי ורוצה יחסים ,בנינו הרבה דברים ביחד אני יכול להיות החבר הכי טוב שלה ,כרגע אני נמצא במבוי סתום לא יכול לקיים איתה יחסים ומרגיש שזה לא יכול להימשך ככה ,אני לא בקשר עם אף אישה אחרת או משהו מהסוג הזה שבגלל זה נוצרה הבעייה. נא לא להגיב סתם הייתי שמח לשמוע כמה שיותר תגובות ודעות מקצועיות,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש פה מישהו שיכול לתת דעה ?
משה06/08/2008האם יש פה מישהו שיכול לתת דעה ? חשוב לי לשמוע כמה שיותר תגובות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוסר משיכה
יהודית ברגמן06/08/2008משה יקר, בפורום החילוני משיכה מינית חשובה ביותר בחיי נישואים וחברות בלבד- לחלוטין אינה מספקת. לאדם חילוני, כדי שלא ידעך בוויתור על תמצית החיים, היינו אולי מייעצים לסיים את הקשר. השאלה אם נשים אחרות כן מושכות אותך. ואילו רק אל אשתך אינך נמשך. בכל מקרה, הבעיה דורשת פתרון. כי במשך הזמן תיווצר בעיה וייווצרו מתחים ביניכם שיפגמו בחיים ההרמוניים. היום, כזוג צעיר ללא ילדים זה הזמן לפנות לייעוץ רבני או זוגי או מיני, ולבדוק האם תוכלו להמשיך לחיות ביחד. ההתנהלות במגזר החרדי שונה ואיננה מוכרת לי דייה. ולכן לא הוגן יהיה מצידי לייעץ לך פה. לדעתי כדאי לך לפנות להתייעצות עם רב הקהילה, מתוך הנחה שישמור על אֵתִיוּת ויהיה הוגן כלפיך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפסיכולוגית לחרדית
פיני20/08/2008אני מבקש המלצה לפסיכולוגית המתמחה בטיפול בלסביות חרדיות נשואות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצב שלא יכול להימשך
דורית כהן23/08/2008משה היקר, אם אין משיכה מינית - צריך לעשות משהו בקשר לכך. האם אתה נמשך לנשים אחרות? האם אתה מכיר את עצמך מבחינה מינית? אתם נשואים 4 שנים - האם בתחילה היתה משיכה מינית? שאלות אלו ורבות אחרות חייבות להישאל על מנת להתחיל לעזור לשניכם. אני מציעה לך להיעזר באיש מקצוע כמה שיותר מהר, כי המצב הזה לא צריך להימשך - והא הרסני לשניכם!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)