שלום

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שלום
    בחור
    10/08/2008

אני מתנצל מראש על שאלתי הארוכה. אני בחור בן 26, דתי והומוסקסואל. לפי הידוע לי, הגישה הרווחת בקרב הציבור הכללי (לא הדתי) היא שמי שהוא הומוסקסואל - שילך עם זה ואין בכך שום פגם. לי זה לא מסתדר בגלל שתי סיבות: הראשונה, אלוקים אוסר קיום ממשי של יחסים הומוסקסואלים. שניה, כי נראה לי שהחיים הרבה יותר פשוטים, קלים ונוחים כשנמשכים לאישה. הרי זה המצב השכיח באוכלוסיה, אין מי שלועג, וכמובן מקימים משפחה עם ילדים מתוך הנאה של קיום יחסי מין. בגלל שתי הסיבות הנ"ל, אני מנסה לעורר בעצמי משיכה לנשים ע"י צפיה בסרטים (לאו דוקא פורנוגרפיים, אך גם), קריאת ספרים ועיתונים וראיית תמונות - במטרה לנסות להימשך לנשים, וגם במטרה חשובה לי: לראות שגברים אמיתיים באמת נהנים, נמשכים ומתאווים לקשר מיני עם אישה. עד כאן הקדמה, ויש לי שתי שאלות: 1. קשר מיני עם אישה נראה לי מאיים. גבר שנמשך לאישה ומתאווה לה - זה נראה לי ממש תלותי וחלש. אישה נתפסת בעייני כמפתה את הגבר שנמשך לגופה כבמעשה כשפים. לא מובן לי מה גבר מוצא בגוף חלש של אישה. תאווה של גבר לאישה נראית לי כאיבוד שפיות של הגבר. מה הוא מוצא בה? למה הוא צריך אותה בכלל? היא הרי ממש סתם מנצלת את גופו כדי להגיע לסיפוק מיני, אז איך הוא נותן לה לשחק כך בגופו?? למה הוא משתעבד לה? זה נתפס בעיני כחולשה של הגבר וכאיבוד עשתונות שלו מול אישה. בפרט שגוף של אישה הוא כה חלש מול גוף של גבר. בעקבות דעתי, אני מבקש ממך להסביר לי מה המציאות באמת? כמו שאני מתאר או מה? אני משער שכל עוד אראה כך את מערך הכוחות בין גבר ובין אישה - לא אוכל להימשך לנשים, אך אני לא יכול לשקר לעצמי שאני לא רואה כך את מערך הכוחות - כי ממש כך זה נראה לי. 2. האם כדאי לי לנסות ללכת לנערת ליווי, במטרה להימשך לנשים? אני חושב שאם אלך לנערת ליווי, שאני משלם לה והיא מחוייבת לספק מינית אותי בלבד, ואיני חייב כלל לספק אותה - זה יתן לי הרגשה של שליטה בה, ולא אראה את עצמי כחלש הנצרך לה ולגופה (כמתואר בשאלה 1). במשך הזמן, אני מקוה שאמצא הנאה מהאקט המיני - מקיום יחסי המין איתה - ואז תיפתח לי הבנה מוחשית מה גברים מוצאים בגוף של אישה. בתודה מראש ובברכה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חסר כאן הרגש, בחור...

דורית כהן
    10/08/2008

בחור יקר. נראה לי שאתה מנסה ללכת בדרך משלך, ואינני בטוחה שזה נכון במקרה הזה, כי מאוד חשוב להיעזר בכאלו שכבר היו שם והפיקו לקחים. לדעתי עליך לחפש עזרה פסיכולוגית אצל יועץ המומחה לתחום ההומוסקסואלי. כמעט בכל המקרים בהם ניסה מישהו ללכת נגד הטבע שלו ולהפוך לסטרייט - זה לא הצליח. אנשים רבים, לא רק דתיים, חיים שנים רבות בהדחקה של נטייתם ההומואית, מאותן סיבות שאתה ציינת, מקימים משפחה אך סובלים מחוסר משיכה לאישה (כמובן שגם היא סובלת), ועסוקים בפנטזיות איך לממש את צרכיהם.
    שנית, לגבי השערותיך. שמתי לב שאינך מדבר כלל על קשר רגשי אלא רק על קשר מיני. חשוב על כך שכאשר אתה מתקרב רגשית למישהו - גבר או אישה - ומתאהב בו או בה - המשיכה המינית היא חלק ממה שקורה לנו בגוף. יש רצון לנגוע, להתחבק, להתנשק, להתאחד עם גופו של השני. ולא דווקא להכניע או להשתלט...אצל רוב האנשים משני המינים אין דווקא את עניין השליטה /כניעה, אלא יחסים גופניים הדדיים, כל אחד נותן ומקבל.
    אתה כותב "היא ממש מנצלת את גופו כדי להגיע להנאה" אבל חשוב על כך שרוב האנשים והנשים כלל לא רואים זאת כניצול. אגב, ניתן להגיד זאת באותה מידה להיפך, כלומר שהגבר מנצל את גופה של האישה כדי להגיע להנאה, אתה לא חושב?
    תראה, בחור, הדברים שאתה כותב מעידים על כך שיש לך מרחק מאוד גדול לעשות מבחינה רגשית על מנת להיקשר למישהו - גבר או אישה, ולדעתי חשוב מאוד שתיגש לטיפול פסיכולוגי עמוק, לא בגלל שמשהו לא בסדר, אלא כדי שיעזרו לך לעבד את הרגשות וילמדו אותך ליצור קשרים רגשיים עם אנשים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נערת ליווי ושנאת נשים

דורית כהן
    11/08/2008

לגבי נערת ליווי - שווה בדיקה. אומר לך עוד דבר. מקריאת דבריך התקיפים כלפי נשים, ניכר שאתה מאוד מאויים ע"י דמות האישה בכלל, ואם זו הסיבה שאתה מעדיף גברים - כי אתה נרתע מנשים ולא יכול לדמיין עצמך עם אישה בגלל מה שהיא עלולה לעולל לך - איזו תלות - אזי בהחלט חיוני לבחון את כל המערך הנפשי שלך כי אולי החלטת שאתה הומו לא בגלל משיכה עזה לגברים אלא בגלל שנאת נשים, שבה בהחלט ניתן לטפל, וכדאי. כי אם אתה לא הומו בטבעך, אז גם יחסים עם גברים לא יעשו אותך מאושר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לך תפיסה מעוותת את המושג "אישה"

שני
    11/08/2008

לא כולן פאם-פתאל. לא הכל אדם וחווה ונשים בגן עדן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו