זוגיות על סף התמוטטות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זוגיות על סף התמוטטות
    שורוק
    10/08/2008

אני אישה (24) נשואה 5 שנים יש לי 2 ילדים , הגדולה בת 3.5 והקטן בן שנה . אני טובעת בבעיות בזוגיות , אני ובעלי רבים כל הזמן ובקושי אנחנו מדברים. אין ביננו תקשורת בכלל , נוצרים המון בעיות ולא נפטרים , והזמן גורר איתו המון בעיות בנוסף , אני אישה שמאד שואפת למושלמות : בבית אני הכל - יש לי בית נקי , הילדים מטופחים , דואגת לאוכל כל יום , אני מטופחת מאד ויש לי מראה יפה ( רזה : 52 קילו על 1.70 מ'), ובכלל אני אישה שמאד חביבה (כך אומרים האנשים מסביבי כי אני אוהבת שמחה תמיד ) דואגת מאד לבעלי שיהיה לו טוב ונעים בבית , ואני אישה חמה שגם אוהבת מיניות . בעלי הוא איש "קשה " ,המון פעמים הוא קר , עם כל ההשקעה שלי בעצמי הוא לא מחמיא לי - לי מאד קשה כי אני אוהבת לשמוע מילה יפה וטובה (כי אני דתייה ויוצאת עם כיסוי ראש בחוץ - ערבייה ) , כשקשה לי בחיים או מציק לי משהו לפעמים מתחשק לי לצאת להתאוורר , - התשובה שלו תמיד" לא בא לי "אבל באותו רגע אם חבר שלו מתקשר ומודיע לו שיוצאים ביחד הוא יוצא איתם - הולכים המון לים. הוא יוצא לבלות איתם כל ערב . לא נותן מהזמן שלו לנו(המשפחה שלו). הוא קר מכל הבחינות : בבית -לא שם לב אליי , כאילו שאני לא קיימת הוא מכיר אותי רק במיטה ואמת אני התחלתי לשנוא את זה . הדבר השלילי ביותר ששנמצא בי ואני מודה בו זה שאני נחנקת , הולכת כפצצה מתקתקת , וברגע שאני רואה טעות אחת שלו אני לא מתאפקת ומקללת ! איך אני יכולה להתמודד עם בעלי ולנסות לשנות אותו .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות על סף התמוטטות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך לפעול במהירות, ואפשר לעזור!

דורית כהן
    12/08/2008

שורוק היקרה, את מתארת מאוד יפה וברגישות את התפתחות היחסים שלכם ואת תחושותייך בזוגיות, כמו פרח שהפסיקו להשקות אותו. במצב כזה עלייך להתחיל לדאוג לעצמך, לשלומך הנפשי והרגשי, כי עם כל ההשקעה שלך בבית, בילדים ובהופעתך החיצונית, הוא לא מבין שעליו לתת יחס, לשים לב אלייך, לשוחח, לבנות את הקשר שלכם כבני אדם, כידידים. הוא רואה בך מישהי מובנת מאליה, ואולי אינו מודע לצרכים שלך. מאוד יתכן שזה מה שהוא למד בבית בו הוא גדל, לא ראה משהו שונה. יתכן שהוא חושב ומאמין שידידות היא רק בין הגברים, ואילו האישה צריכה לשבת בבית. מה שצריך לעשות הוא להתחיל לנהל איתו שיחות בהן את מבהירה את הצרכים ואת הציפיות שלך מן הנישואין. קיימת אפשרות לעשות זאת באווירה רגועה, בה כל אחד מספר מה הוא מרגיש ומה הצרכים שלו, ושניכם רואים מה ניתן לשנות. אבל, כמו שאת מספרת, הגעת למצב בו את קרובה לפיצוץ, ואני חוששת שלא תוכלי לנהל שיחה כזאת ללא כעס או ללא בכי, ואולי כבר היו לכם שיחות כאלו, ואולי הוא יעדיף להימנע מלהיכנס איתך לשיחות בעלות אופי מסוג זה. במקרה כזה, הפתרון הכמעט יחידי הוא להיעזר באיש מקצוע - יועץ זוגי, ישאפשר לכל אחד מכם להשמיע את דבריו עד הסוף, ויעבוד איתכם על התקשורת. אני יודעת שאת מרגישה עכשו שאת קרובה לפיצוץ, אבל מה שאת מתארת הוא די אופייני לשלב הזוגיות בו אתם נמצאים, והרבה זוגות עוברים דברים דומים. כמה שזה נראה לך בעייתי - ניתן לעזור לכם, אך רצוי להתחיל כמה שיותר מהר, כי את מספרת על כך שאת, אשר אוהבת מין, מתחילה לשנוא זאת איתו מרוב הכעס שאת מרגישה כלפיו, ובגלל זה אני מציעה לך לפעול במהירות, כי תחושות שהגוף משדר לך יותר קשה לשנות מאשר רגשות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו