האם לעזוב?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם לעזוב?
    גברת פילפלת
    24/06/2007

שלום
    אני נשואה 11 שנה +2 היתחתנתי ללא אהבה בגיל מאוד צעיר(20)
    בעלי הא אדם טוב ומקסים אבל מאז ומתמיד לא היתה אליו משיכה מינית ואף פעם לא היתה לי איזשהו סוג של תשוקה כלפיו.
    את ילדי הראשון הבאתי יחסית מהר מאוד ואת השני מאוחר הרבה יותר בגלל שלא הייתי מוכנה נפשית . אני יודעת שדבר לא ישנה את הרגשות שלי כלפיי בעלי ומנגד קשה לי לקום וללכת כי הילדים מאוד אבל מאוד קשורים אליו. מכאן באה דילמה חדשה האם להביא ילד 3 לעולם כי במיסגרת הקיימת אני לא חושבת שאני בשלה לקום וללכת (בעיקר בגלל הילדים) או פשוט להמשיך לחיות עם המתכונת הנוכחית ולהיתפלל שלא יגיע אותו האחד שיכל להפיל אותי מהקרקע בגלל החוסר והרקנות שקיימים לי בחיים.
    רק כדיי לחדד אני אוהבת את בעלי כאבא לילדים שלי וכשותף לחיים (למרות שהכימיה לא בשמיים ובטח לא הסקס) אבל מנגד מרגישה כל הזמן דרוכה כדיי לשמר את המערכת הנוכחית מבלי להיתפתה "לסכנות שבחוץ".
    שאלתי האם כדאי להביא עוד ילד למרות כל האמור לעיל
    ועוד שאלה האם יעוץ זוגי יכל לעזוב במיקרה הזה?
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם לעזוב?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פילפל לזוגיות של גב' פילפלת

יהודית ברגמן
    24/06/2007

יקרה,
    גם זוגיות מצויינת זקוקה לשימור והתרעננות. אבל הבאת ילד נוסף לעולם- לא רלוונטי לצורך האמור -ובטח לא כפתרון לריקנות שאת חשה בחייך האישיים והזוגיים. אם החלטת שאתם נשארים יחד כי בעלך חבר לך ואב נפלא לילדים, נסו לצ'פר את הקיים. ליעוץ וודאי שכן מומלץ לך ללכת וגם נסו סדנאות עיניין לשיפור זוגיות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובה

גברת פלפלת
    24/06/2007

הכיצד טיפול זוגי יכל לעורר אהבה/משיכה שאף פעם לא היתה קיימת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמה מחשבות

דורית כהן
    24/06/2007

פלפלונת יקרה,
    השאלה שאת שואלת את עצמך לא תיגמר מעצמה. ההיפך. נראה לי שעם השנים שיעברו את תרגישי יותר ויותר בחסרון המשיכה עד שלא תעמדי בכך.
    התחתנת בגיל צעיר מאוד, אולי כדי לברוח מן הבית (זה רק ניחוש שלי)...
    ועכשו את מחפשת שביל בריחה נוסף, כדי להתחבר לנשיות שלך ולהיות שלמה עם עצמך. את מאוד צעירה. אם תעשו עכשו עוד ילד, יהיה לך עוד יותר קשה לפרום את הזוגיות.
    את כותבת שמעולם לא נמשכת אליו.
    האם הרגשת משיכה מינית לגברים אחרים? האם את בטוחה שהבעייה היא לא אצלך?
    אולי כדאי שתלכי לייעוץ אישי, לפני שאתם מחליטים על ייעוץ זוגי. אני ממליצה על הליכה לייעוץ זוגי רק כאשר באמת רוצים לתת צ'אנס לזוגיות. את עדיין לא שם, כי אינך מאמינה שמשהו בסיסי ישתנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו