מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תמיד חוזרת הבעיהתמיר11/08/2008
אני בחור בן 21 .אמנם צעיר אבל אני לא קורא לעצמי צעיר. כלומר,לרוב זה גיל מבחינה פיזית ושאר הבחינות הוא גיל התחלתי שרבים קוראים לו ילד . אני לא מסכים כי זה שלב מכובד מגיל האדם ולרוב האדם הזה כבר אמור להכיר ולדעת מי הוא עצמו. עכשיו לבעיה עצמה שבגללה בעצם אני רושם כאן את ההודעה . היו לי מעט מאוד קשרים . קשר הארוך ביותר היה כמה חודשים וגם הוא היה מלפני כמה שנים. אני לוקח טלפון מבחורה ומצפה לפגישה לפעמים יש ולפעמים אין. יש לי בעיה שאני לעיתים לא יודע אם הבחורה היא מעוניינת או לא. רשמתי בכותרת האשכול תמיד אבל בדרכ זה באמת תמיד. לדוגמה : יצאתי מלפני שנה וחצי עם בחורה .שוחחתי איתה שבוע שעבר . היא ענתה לי וענתה להודעות אבל בהמשך לא ענתה בכלל. והמשיכה לא לענות. לשיחות מידי פעם עונה . אמרה שתחזור ולא חזרה. בהודעות עצמם היא מכנה אותי בכינויים שמראים כי היא דווקא רוצה לראות אותי . אבל שוב ...אני שוב ושוב חוזר על אותה הבעיה ואני לא יודע מה לעשות ...אני מגיע למצב שאני רודף פשוט אחרי הבחורה שלא עונה לי ........וגם ברדיפה עצמה שאני מצליח להשיג אותה בשיחה היא טוענת שהיא מעוניינת שנפגש וכו'........ שני דברים סותרים האחד את השני . מה עושים ? תודה לכל מי שיתן את דעתו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון מתמשך שכל הזמן לומדים ממנו
דורית כהן12/08/2008שלום לך חסוי יקר. הבא בחשבון שהרבה בנות (וגם בנים) עונות בצורה נחמדה גם בלי להתכוון ברצינות להיכנס ליחסים, סתם כדי להיות נחמדה ולא לפגוע. אתה עוד תיתקל בכך הרבה. אין ברירה, עליך להרבות בדייטים, לנסות לא לחשוב על עצמך יותר מדי, על איך אתה נראה בעיני הבחורה, מה היא חושבת עליך. עשה את יהיפך בדייט - התרכז בה, התעניין בה, תסתקרן לגביה, תהיה קשוב אליה. לבסוף תמצא מישהי שדווקא תידלק עליך. לא יזיק גם לבקש קצת פידבק מידידות שאתה מכיר, ואתה יודע מה, אולי אפילו אחרי דייט כזה שאתה מרגיש שלא הלך לך - אולי שווה להיות ישיר עם הבחורה ולבקש ממנה קצת פידבק אמיתי. אולי מישהי תהיה נדיבה ותעשה זאת ברצינות, ותוכל ללמוד הרבה מכך.
בכל מקרה, אל תתן לתשובות שליליות ולהתחמקויות לעצור אותך מלנסות שוב ושוב, עד שתמצא מישהי שכן תתאים לך. תראה בכך כמו אימון שמתמשך עד הדבר האמיתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)