מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מצוקהאביה13/08/2008
אף פעם לא היה לי קשר עם גבר. הכרתי מישהו. בהתחלה כשיצאנו הכל היה בסדר. הוא די קלט שאני בעייתית בתחום המיני ולא קל איתי. אבל בכ"ז המשיך לצאת איתי. שבועיים הכל היה בסדר. ופתאום התחיל "אני עייף", "לא היום" "מחר". נפטרתי ממנו. הוא שוב יצר קשר. דיברנו על זה. הוא מכחיש שהוא ממשיך לחפש אחרות ומסביר שהוא באמת היה עייף. אעפ"י שאני לא לגמרי מאמינה לו. כי הוא עצמו אמר "שיכול להיות שהוא עוד יקבל טלפונים במבחורות שרוצות להכיר מאתרי הכרויות". הוא אומר שאני לא יעשה מזה עניין ושהוא מעוניין. שבוע שלם היה בסדר מאז שנוצר הקשר מחדש. ושום פתאום הכל חוזר על עצמו: "אני מצטער, "אני נורא עייף לא ישנתי טוב" "נדבר מחר". אני חייבת לציין שלא קיימנו עדיין יחסים. עד שכבר התחלתי להרגיש שאני מוכנה לזה, שוב קבלתי את ההתחמקויות שלו. האם יש טעם להמשיך את הקשר איתו. אני חוששת, שהוא ימשיך כך עוד ואני אלך ואקשר אליו במיוחד אם הוא הולך להיות הראשון שלי. בוודאות מוחלטת ברור לי שהוא לא מחפש קשר מחייב איתי. אף על פי שהוא אומר שכן. מרוב מצוקה אני כבר מתחילה להרגיש שאני לא יכולה לסבול אותו ואני מוצאת את עצמי בדרך לפגישה איתו מקללת אותו מעומק ליבי. אני חלוקה בין דעה של חברה שאומרת שהוא לא ריציני וחבל על הזמן והוא ימשיך ככה, מה שמוכיח את עצמו כנכון, לבין דעה של אמא שלי שאומרת שאני צריכה להתנסות ולרכוש ניסיון. גם אם אני חושבת להמשיך, ההתנהגות שלו גורמת לי להכנס לסטרס של ממש וכאמור גם לכעס.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב שיהיה לך אמון בגבר הראשון!
דורית כהן13/08/2008אביה היקרה, שלושה דברים לי אליך:
ראשית, אני חושבת שמאוד חשוב להגיע לחווייה המינית הראשונה שלך עם מישהו שאת סומכת עליו וקשורה רגשית.
שנית, נדמה לי על פי התבנית שאת מציירת, שהבחור הזה יש לו סידור מיני עם מישהי אחרת, וכאשר הוא איתה הוא "מתעייף" ומתחמק מחברתך. יתכן שהוא קלט שאת בתחום המיני מאוד מהססת ולא קלה והשאיר לעצמו או יצר לעצמו בסיס של סיפוק מיני.
עכשו נשאלת השאלה האם הוא מתכוון באמת ליחסים רציניים איתך ומבין שעד שיגיע הסקס זה ייקח זמן ולכן איננו מוותר על סידור נוח של סיפוק מיני עם מישהי אחרת בינתיים, או שהוא לא מחוייב ליחסים איתך כלל. אינני יודעת לומר לך.
שאלה חשובה נוספת היא מה את מוצאת בו כבן אדם? כי לא כתבת עליו שום תכונה, לא התלהבת ממנו, לא סיפרת שהתאהבת...אם את יוצאת איתו רק כי הוא היה שם - שכחי מזה. אינני מסכימה עם אימך שרק חשוב לקבל נסיון מיני, כי את עלולה למצוא עצמך - דווקא בגלל חוסר נסיונך עם גברים - בחווייה מאוד לא נעימה ומלחיצה שעלולה להשאיר רושם שלילי ולקלקל לך את חוויית המין לזמן רב! המתיני בסבלנות עד שממש תידלקי על מישהו ותרגישי שאת יכולה לסמוך עליו, וחשוב שהוא יידע ממך שאין לך נסיון. ואם כבר - אני חושבת שכדאי שההתנסות הראשונה תהיה עם מישהו מנוסה, שמכיר נשים היטב, ויידע איך לגרום לך לתשוקה, ולא יהיה להוט מדי לחדור, ויהיה קשוב לגופך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)