שאלה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מריו
    18/08/2008

שלום רב. אישתי בת 25. לפני כ 3 שנים היא רבה עם חברה טובה שלהעל ממש שום דבר.. משהו בסגנון של לשתיהן היו תקופות לחוצות בלימודיםושתיהן ציפו שאחת תעודד את השניה וזה לא קרה וכשהן דיברו בטלפון הן התחילו לריב ובסוף החברה שלה אמרה לה "מבחינתי את לא חברה שלי יותר" ובזה זה נגמר. הקטע הוא שהן היו 4 שנות חברות בחבורה וכעת כל פעם שנפגשים כולן ביחד בימי הולדת של 2 החברות האחרות(עם בעלים ו חברים) נוצר מצב לא נעים שהן לא מדברות. ובנוסף לזה גם מן הסתם אין יותר יציאות ביחד של כולן אלה כל פעם צריך לתזמן מי נפגש עם מי ואיפה.. בקיצור מצב דפוק. אני חושב ששתיהן רוצות להתפייס בתוך תוכן אבל אף אחד מהן לא תעשה צעד ראשון מתוך גאווה.אני מרגיש שהן רוצות בגלל שכשכולם נפגשים בימי הולדת אז החברה שלה וחבר שלה שאולים אותי בהתלהבות מה שלומי ומה קורה וכך גם אני וואישתי רואלים את החבר של החברה שלה-כאילו רוצים להפגין נוכחות ולומר יאללה נו,אבל אף אחד לא עושה צעד ראשון. אני יודע שעבר הרבה זמן(3 שנים) אבל אני חושב ששום דבר לא מאוחר.חיכיתי שאחת החברות תעשה מעשה ותפייס אבל מלבד מבקשה שלה לאישתי שתתפייס איתה בעצמה לא קרה כלום. אני החלטתי לעשות מעשה ולפייס ביניהן. השאלה היא איך ואיך כדאי לעשות זאת?אני לא בקשר אישי לא עם חברות של אישתי ולא אם חבר של החברה שצריך לפייס(הכוונה היא שאני לא מצלצל אליהם ביוזמתי-אני כן ביחסים מעולים איתם אבל כאשר נפגשים ביוזמת אישתי) אז האם לדבר אם חברה של אישתי שתנסה לפייס בין שתיהן או אולי לדבר אם החבר של החברה לשעבר? אם מי מיהן כדאי אם בכלל? ומה להציע?איך ניתן לפייס אותן איכשהיא מבלי שהן ירגישו שהמישהי פה עשתה וויתור על ה"כבוד"?להפגיש אותן בהפתעה?ומה אז?או לשכנה את אישתי ושהוא ישכנע אותה? איך מתנהגים פה? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם השאלה לפורום זוגיות ונישואין ?!

חסוי
    18/08/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זו אכן לא שאלה לפורום הזה

דורית כהן
    23/08/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו