אני בבעיה רצינית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני בבעיה רצינית
    שני
    25/06/2007

אני נשואה מזה 6 שנים
    יש לנו ילדה בת 6
    בתחילת הנשואים ואפילו לפני ,אהבתי את בעלי אהבה גדולה שהתבטאה בנתינה גדולה דאגה הבנה ואיכפתיות ללא תנאים
    בסה"כ לא היה לי טוב , לא קיבלתי תשומת לב אלא אלימות מילולית
    הבנתי את האלימות כבעיית התגוננות-אבל זה לא אומר שוויתרתי, המון פעמים רציתי להתגרש הבעיה שלא היה לי לאן ללכת בכל זאת יש לי ילדה
    דיברתי איתו המון אבל תמיד השיחות המוצלחות קרו כשהחלטתי לעזוב
    אנשים כמו שכנים ומשפחה הערו לו ובאמת במשך השנים האלימות פחתה
    לא רק האלימות הפריעה גם החוסר תמיכה בשעה שהייתי בהריון וגם אחרי הלידה הוא זה שהיה בדיכאון לאחר לידה-ואני התמודדתי לבד
    קיבלתי עזרה רבה מאמא שלי
    אף פעם לא נסענו לבד למקום אינטימי גם לא לירח דבש אני תמיד מציעה
    אבל התשובה החוזרת היא "מה נעשה שם לבד"
    אני יודעת מה אני שווה אני מאוד עצמאית אני לומדת ומפתחת את עצמי
    כיום המצב השתנה לא בצורה מוחלטת אבל ישנה השתדלות מצידו.
    אני איבדתי כל תיקווה הכל חרוט לי בפנים עמוק אני מפחדת להביא עוד ילד ,אני לא רוצה ,אני מרגישה שאני לא רוצה להזדקן איתו(דרך אגב אני בת 29 והוא בן 34)אני יודעת שאני לא אצליח לשנות אותו.
    אני מרגישה שאין לי חבר אמיתי ואני לא יודעת אם זה ככה אצל רוב הנשואים למניהם.דרך אגב -הוא גם לא עושה עם עצמו כלום חוץ מלעבוד בתור נהג משאית, לישון ולראות טלויזיה (וגם לאכול) -הוא משעמם אותי!!!!
    אני מסתכלת על גברים אחרים ואפילו התאהבתי באחד -מה קורה לי?
    אני לא יודעת אם אני אוהבת את בעלי הנוכחי -בזמן האחרון אני לא רוצה לקיים איתו יחסים אני חושבת על מישהוא אחר .
    אני חייבת עזרה מיקצועית
    תודה מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני בבעיה רצינית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מזדהה איתך

לי
    25/06/2007

גם החיים שלי היו בדיוק כפי שציינת
    ראיתי שהמצב הולך ומדרדר מיד פניתי לעירה במקום מגורי וביקשתי תחנה ליעוץ נישואין
    היום אני כבר 8 חודשים היה קשה בהתחלה והיום המריבות פחתוהאלימות מילולית ירדה כבר אין
    לפני שאת עושה צעד שווה ללכת ליעוץ נישואין
    דרך אגב בעיריה זה מסובסד אני משלמת50 ש"ח וזה שווה כל אגורה
    מיד כבר תיפני
    ולגבי הבחור שדיברת על תחשבי עליו זה יהיה יותר צרות תברחי כמו מאש
    על תכניסי ראש בריא למיטה חולה
    יש לך בעל לא פרייר יוציא לך את המיץ עם ייוודא לו מיד תחתיכי עם הגבר
    לא להיות בקשר .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבד

שני
    25/06/2007

אני לא רוצה ייעוץ-אני רוצה להתקדם באיכות חיים שלי
    התרבות שלנו מאוד שונה
    הדרך חשיבה שלנו שונה
    זה בסדר שיש ניגודים -זה דווקא טוב
    אבל עם כל הניגודים האילו אני מרגישה שאני חיה לבד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את לא יודעת כמה יעוץ עוזר

לי
    25/06/2007

תנסי ותיראי מה איכפת לך ללכת ליעוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשבי היטב

דורית כהן
    26/06/2007

מירי היקרה, אני מסכימה עם לי בנושא הייעוץ. מכמה סיבות:
    1. אולי זה באמת יעזור
    2. זה יאפשר לך להיעזר במישהו אובייקטיבי ומקצועי ולהתייעץ איתו מה האפשרויות העומדות בפנייך, כי במהלך הייעוץ הזוגי ישנן גם פגישות נפרדות, ללא נוכחות בן הזוג. (אצל רוב היועצים)
    3. חשוב שתוכלי להסתכל אחורה, גם אם תתגרשו ולומר לעצמך ולבת שלכם שעשית מאמצים להצלת הנישואים.

אני זוכרת שקראתי בעיתון ראיון עם שחקנית מפורסמת, אמא לבת, והיא התגרשה לאחר שתי שנות נישואין כאשר היתה מאוד צעירה. היום, עשרים שנים לאחר מכן, היא אומרת בראיון שהיא מאוד מצטערת, גם בשבילה וגם בשביל הבת שלה, שהם פירקו את הנישואים בלי לנסות לתקן, בלי לקחת עזרה חיצונית. הם היו כל כך צעירים ולא מנוסים, והיא חושבת שעזרה חיצונית אולי יכלה לעזור להם לעבור את התקופה הקשה ההיא.
    אז הכל אמנם יחסי, ויש הבדלים מאדם לאדם, אבל בטוח שגם את תהיי הרבה יותר חכמה ומנוסה בעוד 20 שנים ואת עלולה להתחרט שלא ניסית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו