אני וחברי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני וחברי
    קטי
    19/08/2008

שלום רב! כבר כתבתי בפורום זה לא מזמן ושוב אני בבעיה רצינית מאוד עם בן זוגי. אנחנו ביחד כשנה בקושי יוצאים בקושי מבלים כי כל הזמן אין כסף שנה שעברה אמרתי לו שאני חייבת לצאת לחופש(זה היה באוגוסט)הוא הסכים איתי שאנחנו עובדים קשה ובואי נחפש צימר התחלתי לחפש הוא לקח את הטלפונים והתחיל לעות טלפונים לידי ואז הוא אמר לי שזה נורא יקר 2 לילות 650 ש"ח לזוג נורא כעסתי בתוך תוכי ולא אמרתי לו כלום (כשאותו שבוע דאגתי שהילדים שלי יהיו אצל אבא שלהם אני גרושה)באמת עשיתי את כל המאמצים בסופו של דבר הוא הגיע לעשות שבת אצלי ובמוצאי שבת כשהוא הלך הוא אמר לי אחלה צימר היה פה חבל על הזמן אני הייתי בשוק. למרות הכל המשכתי את הקשר איתו אבל אני מרגישה שזה לא זה, לא מה שאני מחפשת וחיפשתי. נכון אני יודעת שאין מושלם אבל נמאס לי להרגיש שכל הזמן מנצלים אותי. אם יש אירועים מהמשפחה שלי אז אני משלמת ,אבל לאירועים של המשפחה שלו אני לא הולכת כי הם לא יודעים עלי חוץ מאמא שלו ואחותו(הוא התגרש לפני חצי שנה הוא היה פרוד כ-8 שנים)הוא לא רוצה לעשות לילדים טראומה ולספר להם שלאבא יש חברה,כל הזמן אני מרגישה כמו זבוב על הקיר או איזה ואזה כשצריך אז משתמשים בה וזה מעצבן אותי מאוד. אנחנו לומדים יחד כמספר חודשים וכל הזמן יש לי תחושה שהוא מתחרה בי, לדוגמא:היה חסר לי ציוד ולו זה הספיק, אז הוא שאל מישהו אחר אם הוא צריך ולא אותי, וזה דבר שהוא ראה אין מצב לפספס כי הייתי לידו, נורא נפגעתי ממנו וזה לא היה פעם אחת. עכשיו הוא רוצה להקים איתי ביחד איזה עסק קטן ואני לא רוצה כי אני מרגישה שיש לי פה מישהו שאני מקיימת איתו מערכת יחסים והוא כל הזמן מתחרה בי ,לא מפנק אותי ,לא מתחשב ולוקח אותי כמובן מאלוי.אנחנו לא מטיילים הרבה ,לא נפגשים הרבה במהלך השבוע כי זה בחירה שלי. אין לי חשק לצאת איתו לשום מקום גם לא לסרט. וגם כשאנחנו יוצאים ובא לי לקנות איזה משהו הוא אומר לי למה זה יקר, הוא לא ממן אותי ולא מפרנס אותי. כל פעם שאני רואה אותו אני מקבלת תחושת גועל עם כל זה אני מנסה להיות נחמדה אבל הלו?כמה אפשר?אני לא רוצה לפגוע בו אבל לא נראה לי שאנחנו מתאימים והלואי שאני טועה אני מרגישה שהוא סוציומאט. איפה טעיתי ריבנו של עולם? בבקשה תעזרי לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני וחברי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בשבילו את מוצר של השתמש וזרוק

שמרית
    21/08/2008

כך על פניו נראה על פי מה שכתבת, קתי!!!!! שבשבילו את מוצר של השתמש וזרוק. הוא לא רציני כלפיך .לא באמת אוהב. צר לי עליך במיוחד כי את מתעקשת להשאר זבוב על הקיר . אפילו לא תיקשרת איתו על התחושות והתסכול שלך במחיצתו. את צריכה לעשות את זה. לפתוח הכל כדי להבין איפה הקשר שלכם עומד. בנוסף... לא יזיק לך אם תחדדי קצת את החושים שלך!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממתינה לתגובה מדורית/יהודית תודה

קטי
    21/08/2008

תודה רבה לך שימרית על הניסיון לעזור , אבל במצבי אני זקוקה לייעוץ מקצועי אשמח לקבל תשובה דורית/יהודית תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצאת מן הקשר

דורית כהן
    23/08/2008

קטי, לאור הדברים שכתבת בעבר נראה שהמצב רק מחמיר. הפעם את מציינת רק דברים שליליים. בפעם הקודמת אם אני זוכרת נכון ציינת גם דברים חיוביים.
    מכיוון שכך, כנראה שאת בשלה לצאת מתוך הקשר הלא שלם הזה, ולחפש לעצמך בן זוג שמתאים לך יותר. אינני חושבת שיש טעם להתחיל לנתח לעומק את כל האינפורמציה שהבאת, כי המנגינה הפעם מאוד ברורה. אני מתפלאת עלייך שאת עדיין לא חתכת, ושאת מוכנה לבלוע ממנו כל כך הרבה בולשיט. סליחה על הבוטות, זה לא סגנוני הרגיל אבל לפעמים ישירות נדרשת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו