זוגיות מתפרקת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זוגיות מתפרקת
    עמי.
    21/08/2008

השאלה מופנית לדורית כהן אנחנו לא זוג נשוי ,אני נמצא שלוש וחצי שנים בזוגיות מדהימה עם אשה שאני אוהב, מעריץ, נהנתי במשך התקופה הזו מסקס בלתי רגיל דו צדדי מהנה , לאחרונה החלה זוגתי לומר שאינה נהנית מהסקס שלנו ובעצם הסבירה לי שאין לה יותר גירוי וריגוש במחיצתי. הצעתי לנתק את היחסים בנינו אבל לה קשה להשלים עם נתוק יחסים מוחלט, מכיוון שיש לה כאן הפסד בטוח, היא הציעה שנמשיך ל"זרום " כדבריה והחלה לשכב עם גברים אחרים במקביל לקשר ה"זורם" שלנו והיא מספרת לי שהיא מאוד נהנית מיחסי המין החדשים שמביאים לה ריגוש וגירוי ולדבריה מוכיחים שהיא אישה בריאה מבחינה מינית, חשבנו שיש לה בעיה של גיל מעבר כשהתברר שבכל פעם שקיימנו יחסי מין היה לה חוסר ריגוש וחוסר גירוי. במצב ענינים זה אני הייתי משוכנע שלא אוכל להתקרב אליה יותר גם מעצםזה שהיא שוכבת עם גברים אחרים וזה מגעיל אותי לחשוב על זה וגם מהפחד שלי שהיא עלולה להדביק אותי במחלת מין כלשהי, במציאות אני מוצא את עצמי שוכב איתה מדי פעם, כשזה בעצם מין מחווה כלפי ואני מרגיש עם המצב הזה ממש רע. שאלה ראשונה האם יש סכוי שהיא תחזור לאהוב אותי כבעבר ? האם אני צריך ל"חתוך" מה שיותר מהר, לפני שאני חוטף איזו מחלה קטלנית ? חשבתי שאני חייב להשתמש בתקופה הזו בקנדום (אני לא קולט איך אני מצליח לשכב איתה כשהיא שוכבת עם אחרים - "מה אני דפוק" ?. או להתגבר על היצר ולנתק מגע מוחלט עם ההתפקרות של החברה הזו, עם כל הכאב שיש בזה. אנא תשובתך. עמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זוגיות מתפרקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• וריאציות במודל הזוגיות

דורית כהן
    23/08/2008

שלום עמי,
    הרבה זוגות נשואים מקיימים מערכת של זוגיות מתמשכת ללא ריגוש וללא גירוי, ונשארים יחד. חלקם ללא יחסי מין כלל, חלקם עם יחסי מין לעיתים רחוקות, וחלקם מסכים על יחסים הפתוחים לבני זוג נוספים, על מנת לא להישאר מתוסכלים לאורך כל השנים.
    אצלכם, הדברים קורים יותר מהר ויותר ב"קלילות", יחסית, בגלל שאינכם נשואים ואין מחוייבויות כמו ילדים ורכוש שכובלים אתכם. אם אתה מעיד שהזוגיות היתה מדהימה - אולי שווה לבחון וריאציות שונות של זוגיות איתה, לפני שאתה מרים ידיים.
    לגבי שאלתך, האם היא תאהב אותך כמו פעם - אין לי אפשרות לענות על שאלה זו בלי להיכנס יותר לעומק של מה קרה אצלה ואצלך. לגבי קונדום - ודאי שרצוי. לגבי לשכב איתה בידיעה שהיא גם עם אחרים - אתה כנראה מאוד רוצה את הקירבה איתה ויש לך מאבק פנימי בין הרגש וההיגיון. אתה קורא להתנהגותה "התפקרות", אבל אפשר לראות זאת אלטרנטיבית, מנקודת המבט שלה כחתירה לאושר ולאהבה. שמח על כך שהיא אינה מסתירה זאת ממך. אינה בוגדת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו