העברת מידע

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• העברת מידע
    תמי
    21/08/2008

בוקר טוב. אשמח לקבל דעות כיצד לפעול בנושא העברת מידע משפחתי החוצה , והסיפור הוא כזה : לאשתי אחות בוגרת ממנה שהקשר ביניהן נהדר אבל קיים בעיני חסרון בקשר ביניהן והוא שאחותה הבוגרת קשקשנית ומעבירה את כל המידע לכל מי שרק היא יכולה . לאחרונה התברר לי לאחר שאשתי סיפרה לאחותה על בעייה רפואית שלי כי המידע עבר לכל מיני אנשים שאינני מעונין שידעו על כך . כשפניתי לאשתי בשיחה שתפסיק להעביר מידע טענה שהיא לא רואה כל בעיה בהעברת המידע ואם זה מפריע לה אז מידע עלי היא לא תעביר יותר . אני חושב שאשתי טועה כי עליה לכבד את הפרטיות שלי ושל משפחתי ובמיוחד את בקשתי לא להעביר מידע עלי ועל משפחתי לאחותה באם אינני מעונין או חושב שמידע מסויים לא צריך לצאת ממסגרת המשפחה גם אם זו אחותה (הקשר ביני ובין אשתי חופשי ואנחנו מדברים ומתיעצים על כל דבר והעברת המידע לאחותה מיותר במיוחד שזה מידע רפואי / אישי וכו"י ) וגם אם היא מבטיחה לא לספר , כי אין לי ולא לה כל שליטה על איזה מידע אחותה תספר לאחרים במיוחד שאנחנו יודעים שהיא קשקשנית ואוהבת לברבר . מה לדעתכם עלי לעשות כי אשתי טוענת שלה זה לא מפריע לספר לאחותה דברים שקשורים עליה ועל הילדים שלנו והיא מבטיחה לא לספר דברים שקשורים עלי - היתכן מצב כזה , האם זה מעשי ? לא נראה לי . מה דעתכם ? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    העברת מידע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אין ספק שהקישקושים של אשתך....

שמרית
    21/08/2008

אין ספק שהקישקושים של אשתך פוגמים במערכת האינטימית שביניכם. כי אילו אתה צריך לשקול מילים... לסנן .. לא לספר דברים מחשש שיעברו סודותיך לכל דיכפין... אזי האמון שלך באשתך ייפגם והפגיעה תהיה קשה לזוגיות. תתריע בפניה את זה. מה ששלך -שלך. רק אתה תבחר מה לספר לכל השכונה.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התגברות על חילוקי דעות

דורית כהן
    23/08/2008

שלום אור, אתה יודע, לפעמים נתקלים בבעייה מסויימת וזוהי הזדמנות לבנות הבנות חדשות, שעד כה לא נזקקתם להן. כך זה עובד לאורך כל חיי הנישואין. וזה ימשיך לקרות מידי פעם, כאשר תתקלו בבעייה שאינכם רואים עין בעין.
    הגעתם בעצמכם לתשובה ההגיונית, שאשתך מבטיחה לך שהיא לא תדסקס דברים הקשורים אליך עם אחרים, ואילו דברים הקשורים אליה או לילד היא תרגיש חופשייה לשתף כי היא אדם שנוטה לשתף ולחשוף. שמח שהגעתם כל כך בקלות לפתרון הנכון, והבן נא שמכיון שאינכם זהים, יש סיכוי שתראו גם בעתיד דברים בצורה שונה, וזה לא סוף העולם. כל עוד היא מודעת לכך לגמרי שזה עושה לך עוגמת נפש כאשר היא חושפת אותך - יש להניח שהיא תשמור לא לעשות זאת, בגלל אהבתה אליך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו