מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות בזוגיותרון21/08/2008
שלום רב. אשתי ואני נשואים 5 שנים ( בני 30 ועם ילד אחד ), אני אוהב את אשתי והיא אוהבת אותי, אבל..... אנחנו לא מדברים כבר שלושה שבועות, וכל הזמן כשאנחנו רבים זה בגלל המשפחה שלי או המשפחה שלה. אנחנו גרים בשכנות להורים שלה ( טעות קריטית שלי שהסכמתי לכך לפני החתונה ) ההורים שלי וכל המשפחה שלי ( שאני מאד קשור אליהם , יש לי שם שלושה אחים ) , גרים באזור המרכז ואשתי , אני והמשפחה שלה גרים בצפון. אני מניח שכעת יותר ברור למה אנחנו רבים כל הזמן על נושאי משפחה , בפעם האחרונה זה היה בשבת בבוקר לפני שלושה שבועות שאחותה של אשתי התקשרה על הבוקר והזמינה אותנו אליה לארוחת בוקר , כשאני בעצם לא רציתי ללכת ( גם ככה אנחנו היינו אמורים להפגש אצל הוריה לארוחת צהרים ) , אני רציתי להשאר בבית ולבלות זמן איכות עם הבן שלנו שלא ראיתי אותו כמעט כל השבוע, אשתי לא הסכימה ומאז אנחנו לא מדברים..... אני רוצה לעבור דירה לאזור השרון , כדי שיהיה בין שתי המשפחות ואשתי מקשה עליי גם בנושא זה , כאילו היא כובלת אותי למשפחה שלה , מיותר לציין שכל זה משפיע גם על הבן שלי , שמן הסתם נקשר יותר למשפחה שלה ... מכיוון שאנחנו כבר לא מדברים כל כך הרבה זמן , התחלתי לחשוב על גרושין ..... האם זה נכון להתגרש בגלל מצב כזה ? בגלל המשפחות שלנו ? ולא בגלל בגידה או חוסר אהבה ? דווקא עכשיו כשדברנו לפני חודשיים על להביא עוד ילד..... איך משכנעים את אשתי שתעבור איתי דירה לאזור השרון ? למה היא כל כך מקשה עליי ? אולי היא רוצה להתגרש ? מה אני עושה ? אני אוהב אותה ואני מטורף על הבן שלנו , אבל אני לא יכול יותר להשאר בקרבת משפחתה , מה עושים ? תודה מראש על כל התיחסות שהיא , רון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העברת הנאמנות למשפחה החדשה
דורית כהן23/08/2008רון היקר, הנושא עליו רבתם הוא "קלאסי" דווקא לתחילת חיי הנישואין: האם שני בני הזוג מסוגלים להעביר את הנאמנות שלהם מן המשפחה המקורית למשפחה החדשה. מה שעוזר לכך בדרך כלל הוא האהבה החזקה בין בני הזוג בתחילת הקשר, וזה מספק את הבסיס הכל כך חשוב לעשות הפרדה וסדרי עדיפויות. אצלכם משהו התפספס.
עליך להביא בחשבון שברגע שאתם בכאסח, האטרקטיביות של ההורים שלה גוברת, והיא רצה אליהם לקבל אהבה ותמיכה, ומן הסתם הם מעוניינים בקרבתה ומעדיפים שלא תעברו לשרון, ומצדיקים אותה בויכוח שלכם, וזה מלבה עוד יותר את המדורה. היא תמשיך לשהות במקום בו היא מרגישה אהובה, בו מקבלים אותה כמו שהיא, ותימנע מלשהות במחיצתך כי זה מכניס אותה ללחץ כרגע.
אני מנחשת שישנם עוד נושאים שמטרידים את שניכם או אולי בעיקר אותה עליהם לא כתבת, כי רק על הנושא הזה לא הגיוני שיפרוץ ריב כזה לאחר חמש שנות נישואין.
זה מצב משברי, אבל לא נכון להרים ידיים, כי ייעוץ מקצועי יכול להוציא אתכם מן התקיעות. עמוד על כך שעליכם לפנות לייעוץ כמה שיותר מהר, כי ככל שהמשבר יימשך היא תישאב יותר לחיק משפחתה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)