מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות מישפחתיותדוד25/08/2008
אני ואישתי נשואים כבר שנתיים אני בא משני גרושים לא נעמים אנו גרים סמוך ביותר לחמתי והיא מטפלת בילד ועוזרת מאוד יש לי בעיה לתת מעצמי ומהוני למישפחה שלה מכוון שנהוג אצלם לתת בכל הזדמנות מה שיוצר מצב חד צדדי שרק אנחנו נותנים להם והם לא נותנים כלום לא מהונם ולא מעצמם ומצב זה שמישפחתי ממלאת את הילד ואותנו בנתינה חומרית ונפשית ומישפחתה לא בכלל. לא רק שמישפחת לא נותנת היא שולחת את הילדים ל"קייטנה" אצלינו כדי לחסוך להם בהוצאות כספיות בטענה שהילדים מתגעגעים לסבתא ולדודה . נושא זה גורם לריבים אין סופיים בינינו עד כדי איומים בגירושים מצד אישתי חשוב להזכיר שגם מצבינו הכלכלי לא שופע כך שהנתינה מקשה גם עלינו בחיי היום יום אך אישתי רואה את מישפחתה כניצרכת ומעל הכל. אני צריך עזרה דחוף מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תקשורת טובה פותרת את רוב הבעיות
דורית כהן27/08/2008היי דוד, הנושאים אותם אתה מתאר יכולים להוות בעייה רצינית בין בני זוג, אך יכולים גם להיתפס כשוליים - תלוי איך מתנהלת התקשורת לגביהם. יש בני זוג שנתקלים בבעיות קשות, אובייקטיביות, אשר ביניהם התקשורת היא טובה, זורמת, יש הבנה וקבלה אחד את השני, התחשבות ופרגון, ויש בני זוג שאותן בעיות וגם קטנות מהן מתפתחות לויכוחים בהן הטונים עולים, משתמשים במילים לא יפות, מתחשבנים, כועסים ומתרחקים. יש ביניכם הבדלים בתפיסה של עזרה ותמיכה בקרובי המשפחה. כל אחד מכם גדל בסביבה שונה ומביא איתו נורמות וערכים וציפיות שונים, זה טבעי שאינכם זהים באיך שאתם רואים את הדברים. כאשר יוצרים זוגיות חדשה, חלק מן האינטימיות שנוצר מתחזק דווקא כאשר מצליחים להתגבר על אותם פערים וליצור ביניכם משהו חדש, שנעשה יותר חזק ונכון לשניכם לעומת הקר והמחוייבות כלפי המשפחות בהן גדלתם. אני מאמינה שניתן להתגבר על הפערים הללו בעזרת עבודה על התקשורת ביניכם, אולי ע"י היעזרות באיש מקצוע בתחום הזוגיות והתקשורת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)