רגע לפני הגירושין...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• רגע לפני הגירושין...
    שיר
    25/08/2008

שלום!בעלי ואני נישאנו לפני 9 חודשים.כיום אנו נמצאים במצב קריטי שניה לפני פירוק החבילה. בעלי, שפעם לא היה מוכן לשמוע את המילה גירושין וקיבל צמרמורת ממילה זו, הגיע למצב של חוסר אמון בי ובקשר. עליי לציין כי לי היו קשיי התאקלמות והסתגלות רבים לנישואין וע"כ הייתי מאיימת פעמים רבות ב"לפרק את החבילה"(למרות שלא באמת התכוונתי לכך).ב-3 חודשים האחרונים גיבש בעלי את החלטתו להפרד(עם עצמו -לא שיתף אותי בקבלת ההחלטה} . היחסים בינינו הפכו קרים ומנוכרים והוא טוען ש"אינו יכול להתרומם" וכי הוא לא מאמין בזה שאנחנו יכולים לחזור להיות ביחד.בנוסף לכל, נוצר גם מחסום רגשי ופיזי.המצב קשה לי מאוד ואני מנסה לעשות הכל כדי לשקם את נישואינו.ניסינו ללכת למס' מטפלים, והמטפל האחרון-שעליו קיבלנו המלצות רבות, פסק לאחר 2 מפגשים(פגישה אחת משותפת והשניה עם כל אחד מאיתנו בנפרד) שמצבנו מאוד קשה וכי הדבר היחיד שניתן לעשות היום הוא פירוד של חודש שבו ניפגש בעלי ואני ונדבר על רגשותינו מבלי להאשים , ורק אז נבחן את המצב אם משהו ישתנה אצלו. אם כן, לדברי המטפל, נמשיך בטיפול ואם לא, נגיד שלום האחת לשניה.עליי לציין כי אני עוברת תקופה קשה מאוד וכי אני לא מצליחה להשלים עם המצב ועם ההחלטה שלו.שאלתי היא, האם משתמע מכך שהחלטתו סופית והאם הפתרון של המטפל הגיוני? בכלל אשמח לשמוע חוות דעת על המצב... תודה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגע לפני הגירושין...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבינה ומקווה לעזור

הדס
    17/09/2008

אני מצטערת לשמוע על המצב שלך, ובעיקר מבינה היטב. אני נמצאת במצב די דומה (אחרי 11 חודשי נישואים) מפתיע אותי שדווקא את מנסה להילחם על הקשר אחרי שאמרת שבעיות ההסתגלות היו מצידך. אחרי כמה זמן ביחד התחתנתם? את נשמעת כאילו את מפחדת שהחודש הזה יגרום לכך שהפרידה תהיה פרידה קבועה. את צריכה לשאול את עצמך האם זה מגיע ממקום של פחד או בושה או מכך שאת באמת חושבת שהבעיות היו זמניות? המטפל, טוב ככל שיהיה, יכול רק לייעץ לכם. את יודעת מה נכון לך ולבן זוגך. הדבר הבטוח הוא שאת לא צריכה לקבל את דעתו הנחרצת על גורלך (או גורלכם). במידה והדברים מרגישים לך לא נכונים אולי את צריכה לחשוב איך לרכך אותם כך שיתאימו למצב. אני מקווה שהדברים ישתפרו עבורך. לכאן או לכאן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו