מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ירידה במינון הסקסדניאל27/08/2008
שלום, אני בן 26 וחברתי בת 25 אני בקשר עם חברתי כבר שנתיים וחצי, עד כה תדירות הסקס הייתה לפחות 2-3 בשבוע אולם לפני מספר חודשים עברנו לגור ביחד, ומאז ירדה התדירות של הסקס ל2-3 בחודש, למעט המעבר לגור ביחד אין איזשהו שינוי מהותי בשגרה היומית של כל אחד, או בטיפול תרופתי וכו', אני כל החודשים מאז עברנו לגור ביחד מנסה "לסחוט" מחברתי סקס, השבוע הרמתי ידיים, אין לי כח לזה יותר, זה גורם לי למרמור ותסכול, עד כדי מחשבות של מה אני עושה איתה, אין לי כח לדבר איתה, אין לי סבלנות להתקשר אליה כשאני בעבודה,אין לי סבלנות אליה נקודה, ואלו מחשבות לא נכונות בכלל כי יש אהבה ורצון להמשיך ולקדם את הקשר, אני רוצה לציין שכבר אחרי חצי שנה של קשר היא רוצה שנתחתן ואני דוחה את זה כל הזמן כי לפי דעתי זה מוקדם מכל הבחינות. אוסיף ואומר שהיא כל הזמן מראה לי אהבה על ידי מילים ומגע אך זה לא מוביל לסקס כמעט אף פעם זה כאילו לא מעניין אותה יותר, אני חושד וחושש שאחרי שעברנו לגור ביחד היא אומרת לעצמה שזהו אני שלה ואני הולכים להתחתן וכבר מתחילה "לזרוק" בתחומים שהיא השקיעה כדי שאני אהיה מרוצה ממנה. מתנצל מראש אם השפה שלי אינה הולמת בחלקה אבל כתבתי הכי קרוב למציאות כדי לקבל תשובה הכי טובה שניתן, מה לעשות? תודה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תהליכים שונים בהתעוררות המינית
דורית כהן27/08/2008דניאל היקר, נתקלתם בבעייה שמאוד מאפיינת זוגת אשר מתחילים לגור יחדיו. אגע רק בכמה נקודות כאן
דווקא הזמינות הגבוהה מורידה את החשק. למה? כי בעבר, כאשר קבעתם דייט, ראשית - היה כבר געגוע, נוצרה התרגשות לקראת הפגישה, והגוף מכין את עצמו לקראת המפגש, לרבות הכנה לסקס. ידוע שאצל האישה נדרשת יותר הכנה נפשית רגשית כדי שהיא תחוש בהתעוררות מינית לעומת הגבר, אצלו עוררות מינית מתרחשת על פי רוב בצורה בולטת ומיידית. נשים פחות קשובות לגופן ולשידורים הארוטיים שלו גם בגלל חינוך שמרני יותר שהן עוברות. ואז, במפגש התמידי בין שניכם, אתה משדר באופן טבעי שאתה מעוניין בסקס, ואילו היא עוד לא שם, וכנראה גם לא קיבלה ממך מספיק תשומת לב רגשית - התעניינות, מחמאות, מילות אהבה וגעגוע, והיא מתחילה להרגיש שהיא משמשת עבורך אובייקט מיני בעיקר. זה מעורר בה התנגדות ואכזבה, מה גם שהיא פחות מעוררת מינית ממך, כי אצלה לא נלחצו הטריגרים המוליכים לעוררות מינית. ואם מצטרף לכל מה שתיארתי גם איזה כעס על תחזוקת הבית, אז מתחיל להתגבש מנגנון התנגדות לסקס.
בקיצור, רוב הנשים זקוקות לחיזור רציני לפני הסקס, רומנטיקה, מחמאות, בילוי משותף, ולאט לאט מתעורר בהן הצורך במגע גופני שאם הוא נעים, עדין והדרגתי - הוא מצליח לעורר אותן.
נקדה נוספת שחשוב לבדוק ביניכם היא עד כמה הסקס שלכם, כאשר הוא כבר מתרחש - הוא מרגש, איכותי, חדשני, יוצר קירבה רגשית - או שמא הוא חוזר על עצמו, שגרתי, טכני. לפעמים עד שלא מתייעצים עם מישהו שמבין בתחום - אין לך ולה מושג שזה כך, אתם רק מרגישים שזה לא זה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)