כמה בלבולים... מחשבות והרהורים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• כמה בלבולים... מחשבות והרהורים
    מבולבלת
    30/08/2008

הנה שוב זה קורה... אני מרגישה איך הפרח שבחזה שלי נסגר לאט לאט ושוב מכניס בתוכו את כל הפתיחות שאולי התחילה להיות לי, את ההרגשה השמחה, את ההתרגשות. אני מרגישה איך הכל נסגר ונכלא בפנים ומסרב לצאת. שוב אני סגורה ונעולה כמו שער של ארמון, הנפתח רק עם קוד סודי , שרק אנשים ספורים מכל בני הממלכה יודעים אותו. לפעמים אני תוהה, איך אנשים שבאמת באמת מכירים אותי, ולא את מה שאני מציגה, אלא את התוכן האמיתי של הנפש שלי, יכולים לאהוב אותי? אתמול שכבתי במיטה עם מישהו שאולי עתיד להיות הראשון שאני באמת אסכים לפתוח בפניו את לבי, אני עדיין בתולה, לא שכבנו, אבל כן היה מגע מיני. הוא מבחינתו היה פתוח ודיבר על הכל, ואולי זה מה שהלחיץ אותי ככה ועכשיו אני דוממת וכבויה. כשאני נזכרת במבטים בינינו שהצטלבו אני מרגישה כאילו אני סתם חיה בסרט וכל מה שאני חושבת שהתפתח בינינו מבחינה רגשית זה כלום מלבד הרצון שלו לעשות איתי סקס. הוא עובר את כל המבחנים הקטנים שאני עושה לו כדי לבדוק אם הוא רציני או לא, הוא עובר את כולם, ועדיין עדיין יש לי תחושה שזה לא אמיתי. זה הורג אותי. נתתי לו הרבה מעצמי אתמול, אני רוצה שהיום הוא ידבר איתי, ילטף אותי במילתיו, ישטוף אותי במחמאות, יגרום לי להרגיש שאני מיוחדת ושוהוא באמת רציני לגביי, לא רק במילים אלא גם במעשים. אני רוצה להרגיש שהוא באמת חושב שאני כל מה שהוא אומר. לפעמים אני חושבת עפ עצמי שאולי באמת כל זה אמיתי והוא באמת מרגיש אליי משהו ואני לא סתם בשבילו אבל אז אני אומרת לעצמי שזה לא יכול להיות, כי אני מתוסבכת, כי אני לא נפתחת אליו מספיק, אני לא מספיק יפה , לא מספיק מצחיקה, לא מספיק עושה לו נעים אולי, לא מספיק קשה להשגה בשבילו, לא מספיק נותנת לו להרגיש מיוחד, פשוט לא מספיקה לו, איזו הרגשה מגעילה. כמה הייתי רוצה להיות שמחה ושלמה עם מה שעשינו אתמול, לסמוך עליו בעיניים עצומות ולדעת שזה אכן היה אמיתי ומכל הלב, כמה הייתי רוצה שאחי לא יפתח את הדלת של החדר שלי באמצע ויגרום לי להרגיש פשוט דוחה , שעשיתי משהו רע שהייתי עם מישהו באמצע הלילה עם דלת החדר שלי פתוחה ( כי אין לי מנעול). אני מרגישה חרא חרא חרא ! איך אני יכולה לדעת אם זה אמיתי או שהכל רק תכסיסים על-גבי תכסיסים רק כדי להיות איתי בקשר שהוא שום דבר מלבד קשר מיני? למרות שהשיחות שלנו עמוקות, ואני כן מרגישה חיבור , למה הוא לא מציע שאני אכיר את המשפחה שלו? יש לי הרגשה לא טובה אני מפחדת שהוא רואה את הקשר בינינו קשר מיני בלבד מה עושים? :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין.

מבולבלת
    30/08/2008

אני בת 19 וחצי, ומעולם לא היה לי חבר, או קשר רציני. כל הבחורים שיצאו איתי עד עכשיו רצו קשר מיני מתמשך, הנקראת גם "ידידות ללא מתח מיני" ונפגעתי מזה מאוד פעמים רבות, הפעם קיימת אפשרות שהמצב יהיה שונה ולכן קיים בי הפחד. למי אני יכולה לפנות? אודה לכם מאוד אם תעזרו לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להתאמן בהיפתחות

דורית כהן
    01/09/2008

מבולבלת יקרה עד מאוד, ראשית תודה על צורת הכתיבה שלך שמאוד מיוחדת ומעשירה אותנו.
    שנית, את נמצאת במין גיל ושלב שכזה, שבו את מכירה עדיין בעיקר את עצמך, באינטימיות מאוד גבוהה, ובגלל שאת סגורה כל כך, אז כאשר את משוחחת עם מישהו עדיין יש פער מאוד גדול בין מה שאת אומרת לעצמך ויודעת על עצמך, לבין מה שאת מסוגלת להגיד כלפי חוץ. הדרך לצאת מן המקום הזה היא להתאמן בלהיפתח לאט לאט, בזהירות. לראות מה קורה כאשר את מספרת לבחור משהו שמעולם לא סיפרת למישהו - על עצמך. שימי לב איך את מרגישה לאחר מכן. יכולה דווקא להיות חוייה של היטהרות, הזדככות לאחר שאת משתפת ידיד במשהו כמוס ורואה שהשמיים לא נפלו ושהוא עדיין רוצה להישאר איתך. סביר להניח שהדברים האישיים הללו שלך הינם אנושיים,אפילו מצויים ואולי גם שכיחים!!! ורוב האנשים בעולם חווים אותם, אלא מה? בגלל שאת סגורה ומאוד מודעת לעצמך, נדמה לך שרק את חווה דברים כאלו וכי את יוצאת דופן. על פי רוב אין זה כך.

דבר נוסף: את רגישה, יש בך עומק, אל תמהרי ליחסי מין בלי שאת עצמך ממש רוצה בכך. נסי לקרוא את עצמך, את רגשותייך ואת גופך, את תחושות הבטן שלך לגביו, וקחי את הזמן איתו. מאוד חשוב שתגיעי ליחסי מין מלאים רק אם את שלמה עם עצמך ולא עושה זאת כדי להחזיק בו, שלא יברח.
    ולבסוף, לא יזיק, בגלל שאת מרגישה מבולבלת וקצת מפוחדת, לקחת קצת ייעוץ פסיכולוגי. גם להיפתח מול פסיכולוג/ית -יכול להיות עבורך אימון מצויין כנגד סגירותך. פגשתי צעירים רבים שסיפרו לי עד כמה טיפול פסיכולוגי איפשר להם להיות פתוחים עם אחרים בקלות, ללא ההרגשה שהם מסכנים משהו.
    חשבי גם על כך: כאשר מישהו פתוח איתך, כמו הבחור עליו את מספרת, עד כמה זה מאפשר לך להתקרב אליו? עכשו היפכי זאת, ותבחני את האפשרות שאם את תהיי פתוחה איתו - הוא יוכל להרגיש הרבה יותר קרוב אליך ולאהוב - יש לקוות - את "מבולבלת" האמיתית ולא מישהי שמנסה לעשות רושם מסויים. הרי ככל שתיפתחי אליו מוקדם יותר - הוא יכיר אותך בצורה אמיתית יותר.
    אשמח אם תשמרי איתנו על קשר ותמשיכי לספר לנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו