חיים ללא משיכה מינית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חיים ללא משיכה מינית
    משה
    31/08/2008

שלום רב אני בן 36 ובת זוגי המתגוררת עמי, בת 32. לי היו בעבר מספר מערכות יחסים אשר לא נמשכו מעבר לחצי שנה ולבת זוגי זוהי הזוגיות הראשונה. שנינו מאוד דומים זה לזה בערכינו, בחשיבות המשפחה בעינינו, שנינו חברים טובים, נהנים מקשר טוב ומתקשורת, יש בינינו השלמה טובה ושיתוף אולם, די מתחילת הקשר אני מרגיש שאיני נמשך לבת זוגי. בתחילת הקשר הפריע לי שהיא סובלת מעודף שעירות, בהמשך הפריע לי שהיא נוטה להשמנה וגם כעת איני מרגיש משיכה מינית חזקה אליה ופעמים רבות אני נמנע ממגע אתה. בעבר התלבטתי אם להשאר בקשר או לא ובחרתי להמשיך בו בגלל גילי אשר מתקרב ל- 40 והאמונה שככל הנראה מכיוון שלא מצאתי עד היום בת זוג שגם נמשכתי אליה מינית וגם אינטלקטואלית וכנראה שאין בת זוג שתענה על כל צרכי. בד"כ את יחסי המין בינינו היא יוזמת ואני פעמים רבות נמנע מליזום אתה מגע. אנחנו מדברים על מיסוד הקשר, על חתונה וילדים ואני מתלבט אם להמשיך בקשר שהוא טוב ויציב ולוותר בו על תשוקה מינית ואולי אף לחיות בתסכול תמידי מכך או שמא, למרות הקושי שבדבר להפרד. עלי לציין שהתקשורת בינינו טובה מאוד, הקשר יציב ונוח אך אני מרגיש שהנוחות היא גם זו שגורמת למשיכה המינית בינינו להיות חלשה. האם להשאר בקשר טוב, יציב, חברי ותומך אך חסר משיכה מינית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיים ללא משיכה מינית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא להתחתן ללא משיכה מינית!

דורית כהן
    31/08/2008

משה שלום לך, אני ממש לא מציעה להיכנס לזוגיות בידיעה מראש שאינך נמשך אליה. זו בעייה שאיננה נעלמת אלא רק מחמירה עם הזמן! אתה פוגע בעצמך, בה ובילדים שתביאו לעולם כי יהיה לכם קשה להשלים עם המצב ויש להניח שלפחות אחד מכם ירצה לבגודבהמשך על מנת להשלים את החסר, זה פשוט מתכון לצרות. אני גם קולטת מבין השורות שאינך אוהב ולא היית מאוהב בה. המשך לחפש עד שתמצא מישהי שכן עושה לך את זה ואולי עליך לשפר את שיטות החיפוש והסינון של בנות זוג פוטנציאליות, כי ישנן שם בחוץ המון רווקות מתאימות שמחפשות קשר רציני, כמוך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו