מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חיים ללא משיכה מיניתמשה31/08/2008
שלום רב אני בן 36 ובת זוגי המתגוררת עמי, בת 32. לי היו בעבר מספר מערכות יחסים אשר לא נמשכו מעבר לחצי שנה ולבת זוגי זוהי הזוגיות הראשונה. שנינו מאוד דומים זה לזה בערכינו, בחשיבות המשפחה בעינינו, שנינו חברים טובים, נהנים מקשר טוב ומתקשורת, יש בינינו השלמה טובה ושיתוף אולם, די מתחילת הקשר אני מרגיש שאיני נמשך לבת זוגי. בתחילת הקשר הפריע לי שהיא סובלת מעודף שעירות, בהמשך הפריע לי שהיא נוטה להשמנה וגם כעת איני מרגיש משיכה מינית חזקה אליה ופעמים רבות אני נמנע ממגע אתה. בעבר התלבטתי אם להשאר בקשר או לא ובחרתי להמשיך בו בגלל גילי אשר מתקרב ל- 40 והאמונה שככל הנראה מכיוון שלא מצאתי עד היום בת זוג שגם נמשכתי אליה מינית וגם אינטלקטואלית וכנראה שאין בת זוג שתענה על כל צרכי. בד"כ את יחסי המין בינינו היא יוזמת ואני פעמים רבות נמנע מליזום אתה מגע. אנחנו מדברים על מיסוד הקשר, על חתונה וילדים ואני מתלבט אם להמשיך בקשר שהוא טוב ויציב ולוותר בו על תשוקה מינית ואולי אף לחיות בתסכול תמידי מכך או שמא, למרות הקושי שבדבר להפרד. עלי לציין שהתקשורת בינינו טובה מאוד, הקשר יציב ונוח אך אני מרגיש שהנוחות היא גם זו שגורמת למשיכה המינית בינינו להיות חלשה. האם להשאר בקשר טוב, יציב, חברי ותומך אך חסר משיכה מינית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא להתחתן ללא משיכה מינית!
דורית כהן31/08/2008משה שלום לך, אני ממש לא מציעה להיכנס לזוגיות בידיעה מראש שאינך נמשך אליה. זו בעייה שאיננה נעלמת אלא רק מחמירה עם הזמן! אתה פוגע בעצמך, בה ובילדים שתביאו לעולם כי יהיה לכם קשה להשלים עם המצב ויש להניח שלפחות אחד מכם ירצה לבגודבהמשך על מנת להשלים את החסר, זה פשוט מתכון לצרות. אני גם קולטת מבין השורות שאינך אוהב ולא היית מאוהב בה. המשך לחפש עד שתמצא מישהי שכן עושה לך את זה ואולי עליך לשפר את שיטות החיפוש והסינון של בנות זוג פוטנציאליות, כי ישנן שם בחוץ המון רווקות מתאימות שמחפשות קשר רציני, כמוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)
.jpg)

