לא רוצה להיפרד

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא רוצה להיפרד
    י.
    31/08/2008

אני הייתי עם מישהו שנה. רוב הקשר היה מריבות ובאסה, על כל דבר וכל שטות. היו גם רגעים יפים, שאזכור כל החיים לפני כמה ימים ניפרדנו, ניפרדנו יפה, ידידים. אנחנו בקשר טלפוני, והוא מסכים שאבוא אליו מידי פעם, אך מאוד קשה לי עם הפרידה. אני לא רוצה לחפש מישהו אחר כדי לשכוח אותו - איך מתגברים על המצב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא רוצה להיפרד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דווקא לאפשר לכאב הלב להיות

דורית כהן
    01/09/2008

י. היקרה, כתבתי את הדברים הללו לפני כמה ימים למישהי אחרת :
    אני חושבת שמה שיכול לעזור לך להתגבר זה דווקא לאפשר לרגש הזה להיות שם, לקבל אותו בזרועות פתוחות. את יכולה להגיד לעצמך שקיומו של הרגש הזה מעיד על עוצמות ועל עומק רגשי אצלך, לטוב ולרע. אם לא היית קשורה עד כדי כך ואוהבת אותו, הרי לא היית עכשו כה כואבת. אני מוצאת שכאשר אנחנו מבינים שיחד עם האהבה החזקה והעמוקה יכול/עלול להגיע גם כאב לב חזק, שזו עיסקת חבילה - עצם ההבנה הזו והקבלה הזו של הכאב עוזרים לעבור אותו יותר בקלות. כי אם את חשה בכאב ואינך מתנגדת לו ואינך מנסה לחשוב על משהו אחר, רק נותנת לכאב להיות שם ולעצמך להרגיש אותו - את תראי שמידי יום זה יהיה פחות כואב, עד שזה ייגמר מעצמו. אם תנסי להיאבק בכך - זה ילווה אותך זמן ארוך יותר וכל פעם "ירים ראש".
    בהצלחה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו