הדרך הנכונה להפסקת רומן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הדרך הנכונה להפסקת רומן
    רון
    01/09/2008

בעת האחרונה גיליתי כי אשתי מנהלת רומן. אחר שהשגתי את כל ההוכחות המשפטיות הנדרשות הודעתי לי כי אני יודע הכל, יש לי הוכחות והברירה היא הפסקה מיידית של הרומן, ניתוק מלא מהגבר איתו היא ניהלה רומן, ובדיקת טיב הקשר ביננו או לחלופין פתיחה במלחמה. בהתחלה היתה הכחשה מלאה אך לאחר שהבניה כי אני יודע על דברים שלא האמינה כי יגיעו אלי היתה הודעה בחצי פה. בחרנו לתת צאנס ולכן פנינו לדרך הראשונה- בדיקת טיב הקשר, בניית אמון וכדומה. תקופה מסויימת היה נתק בין אשתי לבין הגבר שאיתו ניהלה רומן ולפתע אשתי אמרה כי חשוב לה להפגש עם הגבר איתו היא ניהלה רומן. היא לא הסכימה להסביר מדוע פגישה זו חשובה לה אך היא הדגישה כי בלי הסכמתי היא לא תפגש איתו. התנגדתי נמרצות לעצם הרעיון להפגש עם הגבר שאיתו ניהלה רומן. אני פונה אל חברי הפורום ואל מנהלי הפורום בשאלה: מצד אחד אני חושב שהדרך הנכונה ביותר היא נתק. פגישה לא תהיה אלא אם כן אסכים שפגישה כזו תהיה. מצד שני הפגישה הוצגה כבעלת חשיבות. האם לאפשר הפגישה? האם להתעקש על הניתוק המוחלט? מה דעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הדרך הנכונה להפסקת רומן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להיעזר בייעוץ מקצועי!!!

דורית כהן
    02/09/2008

רון היקר, הצבת בפנינו שאלה כלל לא פשוטה!
    מה שחסר לי הוא פרט חשוב - האם אתם נעזרים ביועץ מקצועי שילווה אתכם במשבר הזה? כי מעטים הם הזוגות שמצליחים לעבד כמו שצריך אירוע כואב שכזה, להתגבר עליו ולצמוח ממנו - בכוחות עצמם.
    עצם העובדה שהיא לא מוכנה להסביר לך מדוע כל כך חשוב לה להיפגש עם המאהב מראה שהדיבור ביניכם הוא מאוד זהיר ולא פתוח. בעזרת ייעוץ טוב ניתן להגיע למצב בו אומר הצד הבוגד, למשל:
    " על מנת לסגור את כל הקצוות אני מרגישה צורך לעשות פרידה, סוג של סגירת מעגל". אם היא תבטיח לך שפגישה זו תהיה קצרה, נניח בבית קפה, כך שלא יקרה שום דבר מעבר לשיחה - ואתה מרגיש שאתה יכול לסמוך עליה - ואתה גם מברר איתה בצורה ישירה מה מטרת הפגישה - יתכן שאין בכך נזק. אבל יש בכך גם סיכונים. יתכן שהיא תרגיש שוב את כל הרגשות בצורה חזקה וזה יגרום לערעור מחודש של מה שאתם מנסים לבנות. בכל מקרה, לדעתי רצוי מאוד להיעזר בייעוץ זוגי במצב שלכם, אם כבר זה קרה, חייבים לבחון מה בקשר גרם לכך - כמו שהחלטתם נכון, אבל מאוד קשה לבצע זאת לבד בצורה מספיק טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איננו נעזרים ביעוץ זוגי

רון
    02/09/2008

אשתי לא מוכנה ללכת ליעוץ וגם אם תלך היא לא תהא מוכנה להפתח שם. כך היא אמרה לי. מדברייך אפשר לשמוע כי את ממליצה לי להסכים. מה כבר יכול להיות כאשר הפגישה בבית קפה ואולי הפגישה היא על מנת לסגור דבר אחד ולערער בדבר האחר. יכול להיות שהצדק איתך, יכול להיות שזה יגרום לערעורים מחדש. אך מאידך גיסא לשם סגירת המעגל, למה לפנות אלי ולבקש את הסכמתי? הרי במשך שנת הרומן היא לא שאלה לדעתי. ועוד, אעדכן כי נוספו תנאים חדשים לאחר שהיא הבינה כי המידע שברשותי מלא וכולל פרטים על בני משפחתו של הבחור, אשתו, בנו ובתו, מספרי טלפונים, מקומות עבודה, תפקידים וכתובות. התנאים החדשים הם לא ליצור קשר עם בני משפחתו או איתו ולא להיות בסביבת מקום הפגישה מיועד. מאחר ובינתיים אין לי יעוץ (בינתיים) אבקש את עצתכם בפורום. ר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו