מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך הייתם נוהגים? דילמה....ליאת02/09/2008
שלום אני בת 39 רווקה, יוצאת כבר מזה כ- 9 חודשים עם בחור בן גילי גרוש + 1, הבחור מקסים...מעניק, מפרגן, בן אדם טוב, מאוד אוהב, עם המון נתינה בהכל.... הבעיה היחידה שיש לי היא שאין לי כ"כ תשוקה, ואני לא כל כך יודעת איך לאכול את זה, האם להמשיך האם להפסיק את הקשר ? ואני בד"כ בן אדם מאוד מיני, אני לא כ"כ מכירה את עצמי במצבים כאלה. אני בדילמה מזה הרבה זמן, ויש לי קונפליקט רציני מה לעשות, האם נכון להיות עם הבחור כשאני יודעת בוודאות שיהיה לי חיים טובים איתו, אך חסרי תשוקה, או לוותר ולהמשיך הלאה. זקוקה לעצה. תודה, ליאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תתחתני במצב כזה
דורית כהן03/09/2008ליאת היקרה, מכיוון שאת מכירה את עצמך בתור אדם מאוד מיני, לדעתי התשובה היא בגוף השאלה. אני לא מציעה לבסס נישואין על מערכת יחסים נטולת תשוקה ועוררות מינית מצידך. את כאילו לוקחת מראש את כל התחום הזה ומבטלת אותו.
ברצוני לספר לך על זוג שאצלו היה דבר דומה. היתה ביניהם אהבה מאוד גדולה, קשר נפשי חזק מאוד, סגנון חיים דומה, מיוחד במינו, אבל האישה ידעה מן ההתחלה שהיא אינה נמשכת. היא אמרה לעצמה שהיא כבר טעמה מספיק בתחום המיני, ושבחיים היא לא תמצא מישהו כל כך מתאים לה מכל שאר הבחינות. הם התחתנו (בלי שהוא ידע על כך), אבל הוא כל השנים הרגיש שהיא לא לגמרי בעניין. כעבור כעשר שנים היא לא יכלה לשאת זאת יותר ובעצם יידעה אותו לגבי תחושותיה וביקשה להפסיק ביניהם את יחסי המין, כי היא הרגישה אומללה ונגעלת מעצמה כל פעם. הוא כמובן נפגע קשות ומאוד כעס איך היא נכנסה לנישואין בלי ליידע אותו על כך. אם היה יודע - לא היה מסכים להתחתן, כי התחום הזה מאוד חשוב לו.
הם הגיעו בזוגיות שלהם לדרך ללא מוצא, בגיל 45, עם שני ילדים, אוהבים וקשורים זה לזו, אבל פגועים ומתוסכלים מגילוי האמת. איני יודעת איך זה יתפתח, כי זה קרה לאחרונה, אבל לך אני מציעה לא להיכנס למערכת כזאת בידיעה מראש. זה בהחלט קורה שלא נמשכים לגבר מסויים על אף שמאוד אוהבים אותו, הכימייה והפיזיולוגיה משפיעות מאוד, אין מה לעשות, במיוחד שאת כבר מכירה ומעריכה אותו לאורך זמן וזה לא השתנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמון תודות על תגובתך, עזרת לי.
ליאת03/09/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבל את בת 39! סקס זה לא הכל בחיים
שאלה10/09/2008אם תהיי פתוחה עם הבחור והוא ישתף איתך פעולה המצב יכול להשתפר פלאים. בודדים זוגות שמצליחים לשמור על תשוקה בוערת לאורך זמן. חברה שלי אומרת "אני עושה את זה בשביל הבריאות" וזה עוד מצב טוב מרוב הזוגות שאני מכירה, ואני מכירה לא מעט. תחשבי שוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)