מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בקשה לעזרהאלמונית08/09/2008
אני בזוגיות כבר 3 שנים ולצערי הורי אינם מקבלים את בן זוגי בשום אופן, מכיוון שהורי חוו גירושין ואימי היא אישה קשה מאוד ולקחה את זה למקומות מוגזמים יש לבן זוגי פחד שאני איהיה כמוה ביום מן הימים, ולכן הוא לא מסוגל לקחת את היחסים שלנו לשלב הבא.הוא מטיח בפני שאני אהיה כמו אמא שלי והוא לא יפול לידיים שלי כפי שקרה לאבא שלי. אין לי מושג מה לעשות אנחנו כל הזמן רבים ואני נפגעת מאוד כי אני מאוד אוהבת אותו ורוצה לחיות איתו אבל הוריי שאינם מקבלים אותו כל הזמן ברקע והוא לא משתחרר מהם והמהעלבון שהוא אינו מקובל. הוא אף אומר שאינו רוצה שילדינו במידה ויהיו ידעו בכלל על קיום הסבים וקשה לו שאני בקשר עם הורי כי הם אויבים שלו. אי ממש מיואשת וקשר על סף פיצוץ. כמו כן יש גורם נוסף שהוא האקסית המיתולוגית שלו שעזבה אותו ואמא שלו לא יכולה להתגבר עליה וסוגדת לה ופתאום באה אני עם הורים שאינם מקבלים את בנה היקר ואין צורך לציין שאני לא זוכה בדיוק לאהדת יתר יש לה תמיד ביקורת עלי ועל מה שאני עושה ואיך צריך לעשות דברים או איזה סוג אישה הבן שלה צריך ושאם לא תפסתי אותו עד היום כנראה שהוא לא יתחתן איתי( יש לציין שאני לא מאמינה בנישואין וגם הוא לא בדיוק) אנחנו גרים בבית שלה ולכן אני מנסה לא לענות לה מפאת כבוד... ותמיד יש הערות לגבי פולניות וכמה שהספרדים יותר טובים מהאשכנזים. ניסיתי לגמור את היחסים כמה פעמים אבל אני פשוט אוהבת אותו ורוצה אותו אבל לא יודעת מה לעשות יותר ואיך לפתור את הבעיות שיש לו איתי או יותר נכון עם אימי והוא רק מוציא זאת עלי כי אני פה ואימי לא. הצעתי טיפול זוגי והוא מקבל זאת החולשה ופגיעה באגו לדעתי .הוא אינו מסכים ללכת ובעצם הוא אומר שאני צריכה להיות יותר רכה איתו והסביבה של משפחתו ואז הכל יהיה בסדר. אני בחורה חכמה ודעתנית ועובדת קשה להגשים חלומות שלי והוא לעומת זאת קיבל הכל על מגש זהב. אני אכן נלחמת בעולם מחוץ לבית אבל איתו אני הכי טובה ומוכנה להשוואה מול כל אחת אחרת כי אני נותנת את הנשמה שלי לבן זוגי.והוא אף מודה שאני איתו מדהימה. הפחד הוא מהעתיד שאני אהיה כמו אימי מה לעשות אני כבר מיואשת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת מכשולים בדרך לבניית זוגיות
יהודית ברגמן08/09/2008אלמונית יקרה,
את בחורה חכמה ודעתנית ויותר מכל - לוחמנית. ועל אף שעם בן זוגך שלא כמו עם האחרים את רכה יותר, הוא חושש שבעתיד גם הוא יקבל את אותו יחס שאת מפגינה לאחרים ותדמי יותר ויותר לאימך בבוא הזמן. כדאי לך ללכת לייעוץ אישי – לקבל את הכלים שיקלו עליך בתקשורת בין אישית שתהיה טובה יותר, רכה ונעימה ללא מאבקים עם הסביבה ואולי המהפך יסיר את חששותיו ממיסוד הקשר איתך בעתיד .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה אבל...
אלמונית09/09/2008אינני סובלת מקושי של תקשורת בין אישית יש לי הרבה חברים טובים ואני אדם מאוד אהוב וחברותי אינני רבה עם איש מסובבי למעט ויכוחים רגילים במשפחה. הוא טוען שיש בי כוחות כפי שיש באימי כי אני הבת שלה ולא יתכן שלא אהיה כמוה! אני אכן אדם שיודע מה הוא רוצה ומנסה להשיג זאת(רק בסביבת העבודה "הכוח" שלי כפי שהוא טוען קיים, אבל בעבודה זה מי שךא נלחם לא שורד לפחות כך בתחום המאוד תחרותי שלי) אני בעבודה שואפת להרמוניה אך אינני מהססת לקום ולעזוב מקום עקב יחס לא טוב כי אני לא אוהבת סביבה לא נעימה ואני בהחלט נותנת את דעתי על אנשים שלא מתנהגים יפה אבל לעולם לא מגיעה לעימותים.הפחד שלו נובע מההכרות עם החוזק של אימי וממש לא בגללי אני אינני עושה דבר שיגרום לו לפחד " המכוחות" שלי שהוא כל כך מיחס לי, אני אדם שעוזר הרבה לזולת ואוהב בעלי חיים ורק רוצה שלווה נפשית. אני עושה הכל כדי לא ללכת בדרכה של אימי כי אינני מאמינה בדרך החיים שלה ולכן זה מתסכל אותי שהוא חושב ככה, מה עוד שבחרתי בו למרות התנגדותה של משפחתי. חשוב לי לציין כי הוא אדם מאוד דומיננתי וחייב לומר את המילה האחרונה לכן הפחד שלו שיום יבוא ואני אתנגד למשהו יוציא ממני את הכוח של אימי שלי כלפיו. ככה שלא בי התשובה אלה רק בו וברצון שלו כל הסובבים לנו אומרים שהוא אינו הגיוני בדיעותיו ושאני איני כמו אימי, אם הייתי כמו אימי אין מצב בכלל שהייתי איתו כי הוא רחוק ממה שאמא שלי הייתה בוחרת או מתנהגת אליו. החברים שלנו צוחקים עליו שהוא זכה במפעל הפיס איתי והוא פשוא לא מבין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)