מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טעות חיינאווה29/06/2007
כשהכרתי את בעלי הוא בדיוק נפרד מחברתו. אנחנו הכרנו אחד את השני אבל לא היה שום קשר ביננו עד אז. והנסיבות הובילו שביום הראשון שהכרנו גם שכבנו. מה שגרם לו לזלזל בי (הוא הודה שלפני זה הוא רצה אותי מאוד) ואז הוא מצא משהי אחרת והתחיל לצאת איתה מאחורי גבי. דוגמא היינו אמורים לבלות ערב ביחד ואז הוא היה אומר:יש לי כמה סידורים אני כבר חוזר. ואני כמו מטומטמת ישבתי וחיכיתי לו עד בוש. וזה קרה כמעט כל יום במשך חודשים..לא חשדתי בכלום . אמרתי אולי התעכב עם חברים וכו. (הוא אהבתי הראשונה ועדין הייתי תמימה הוא לעומתו מבוגר ממנו בהרבה שנים ובעל נסיון..) הבעיה שברגע שגיליתי שהוא עם משהי אחרת נהייתי אובססית להחזיר אותו אלי. להראות לו מי יותר שווה..וכמה שהוא דחה יותר רציתי אותו יותר. בסוף נצחתי .והתחתנו
אבל אני לא מאושרת קודם כל אנחנו בכלל לא מתאימים לא יודעת מה עבר לי בראש באותו זמן. גם פתאום לא יכולה לסלוח על הבגידה..והוא גם כל הזמן מזלזל בי . הוא כל הזמן אומר התעקשת רצית וזכית בי.כאילו שהוא לפחות מלך היופי .גבר מושלם. ותמיד נותו הרגשה שאני כלום הרי אני רדפתי אחריו...היום כמה שנים אחרי אני מבינה שהרסתי לעצמי את החיים . נתקעתי עם בן טוב יחסית. אבל לא מרגישה שאנחנו באותו ראש..רב הזמן מרגישה כמו שני זרים שחיים ביחד כמו שותפים.
ואם היה לי את השכל והנסיון של היום אפילו לא הייתי מסתכלת לכיוון שלו
יש לנו ילדים ביחד ואני לא אהרוס כלום בשבילם . אבל איך אני אתגבר על כל הרגשות השלילים האלה? כמו שאמרתי בסה"כ הוא בן אדם טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להיפטר מאירועי העבר שמנהלים אותך
דורית כהן02/07/2007נאווה היקרה, ראשית סליחה על שהתעכבתי בתגובה - מכתבך התפקשש...
תראי, לדעתי הפרשייה שקרתה בתחילת הקשר שלכם מטילה צל ענק על יכולתך להתקרב אליו. כלומר, אם תצליחי להתגבר על מה שהיה בעבר הרחוק, שזה יפסיק לנהל אותך - אז יש סיכוי שייווצר ביניכם משהו רענן, חדש, ואולי ייפתח פתח להתקרבות אמיתית יותר.
כדי להתגבר על כך יש צורך לעבור תהליך טיפולי מסויים, אני חושבת שאי אפשר לעשות זאת לבד. ניתן לעשות זאת בכמה כיוונים:
1. טיפול פסיכולוגי אישי מתמשך, או ייעוץ זוגי
2. סדנא כמו הפורום של לנדמרק, שמלמדת אותנו (בין היתר) להיפטר מן המשמעויות הטרגיות שאנחנו מעמיסים על עצמנו בגלל כל מיני דברים שקרו לנו, ולצאת לדרך שלנו משוחררים מן העומס המיותר הזה של הסיפורים שמנהלים אותנו ואנחנו בטוחים שהם האמת.
3. השיטה של ביירון קייטי - "העבודה" מאוד מתאימה לטפל בכך, על אותו רעיון כמו בפורום רק בטכניקה אחרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)