מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בבקשה תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!סודי10/09/2008
קוראים לי חלי ואני בת 22 נשואה. אני ובעלי יצאנו שנה והתחתנו לפניי כחודשיים. הבעיה היא שלפני שהתחלנו לצאת היינו ידידים מאוד טובים וממש סיפרתי לןו הכל עליי ולהפך. הוא ידע עם מי יצאתי, עם מי שכבתי, עם מי הייתי, מה עשיתי...בקיצור הכל- כמו חברה הכי טובה!! והבעיה היא שאני עשיתי ועברתי המון דברים בחיים שלי והוא לא. אני הראשונה שלו בכל דבר ובהכל!! והוא לא! לא חשבנו שנהפוך לזוג ובגלל זה הרשתי לעצמי לספר לו את כל חיי העבר שלי ועכשיו שאנחנו נשואים זה מאוד מאוד מאוד מפריע!! אנחנו רבים המון על דברים שקשורים לעבר והוא לא סומך עליי ומקנא לי מאוד בכל דבר. לדוגמא- היה השבוע לחברה מאוד טובה שלי יומולדת ועשינו על האש באיזה פארק ולחברה הזאת יש ידיד שפעם היה ביננו איזה קטע מיני ( ובאותו תקופה אני ובעלי היינו ידידים אז כמובן שסיפרתי לו עליו) וגם הוא היה מוזמן ליום הולדת. בעלי כמובן לא הסכים ללכת בשום פנים ואופן ולא רצה לראות אותו אבל גם לא הסכים שאני ילך לבד כי עצם העובדה שאני יהיה שם בלעדיו והבחור יהיה שם שיגעה אותו. אז הוא החליט לבוא אבל לא ישב ליידי בכלל והלך לדבר בטלפון בצד ואחרי חצי שעה כבר רצה ללכת הביתה וכמובן שהלכנו!! ואז בבית הוא התחיל לריב איתי למה ישבתי הרבה זמן, והוא התחיל לאכול סרטים שהבחור הזה דיבר עליי וצחק עליי עם החברים שלו, והוא החילט שזה פוגע בכבוד!!!ומה שבעצם מפריע לי שהוא חי בעבר!! אני המשכתי הלאה ומהיום שהפכנו לזוג אני מחקתי את העבר שלי ואני חיה בהווה עם בעלי והעבר לא מעניין אותי!! ובעלי ממש לא ככה!! הוא לא מוחק את העבר וכל דבר מפריע לו ועל כל דבר הוא רב איתי ולפעמים אני מתחרטת בכלל שפעם היינו ידידים וסיפרתי לו על עצמי והיום אני לא יודעת מה לעשות... איך לגרום לבעלי לשכוח מהעבר שלי ולחיות בהווה? איך לגרום לבעלי להבין שאני אוהבת אותו והעבר שלי לא מעניין אותי..הוא מאחוריי?? איך אפשר להסתדר ולחיות חיים נורמלים?? אני משתגעת ולא יודעת מה לעשות... תייעצו לי בבקשה!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חייבים להיעזר באיש מקצוע
דורית כהן11/09/2008סודי היקרה, מה שאת מתארת הוא קושי הקיים בעיקר אצלו ומגביל אותו ומלחיץ אותו בחיים. לדעתי זה לא ייפתר מעצמו ורק ירחיק ביניכם ויתרחב לתחומים נוספים ועל כן יש צורך שהוא ילך לייעוץ נפשי, ואם הוא לא מסכים ללכת לבד, לכו יחד לייעוץ זוגי, משום שעל פי מה שאת מתארת זה כבר מאוד פוגע באיכות הזוגיות שלכם, בתקשורת, באמון, ביכולת ליהנות יחד, וכפי שאת מוסיפה למעלה גם בחיי המין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)