זקוקה לעזרה..

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה..
    סודי
    10/09/2008

אני בחודש השישי להריוני והבעיה היא שלא בא לי לקיים יחסי מין עם בעלי ( יש לציין שזה הריון ראשון) אנחנו מגיעים למצב שאנחנו לא שוכבים שבועות ויותר מזה אני לא נותנת לו בכלל לגעת בי... ועקב זה הוא רק מאונן כל לילה אבל לפחות מצפה ממני לקצת עזרה( לגעת בו, לנשק אותו, לתת לו לגעת בי) אבל אני לא מוכנה, לא מסוגלת... אני לא יודעת מה לעשות... מצד אחד הוא מבין אותי ומאונן במקום הדבר האמיתי אבל מצד שני זה מפריע לו ( ובצדק) והוא לפעמים מתלונן וזה גורם לי להרגשי רע עם עצמי שאני אישה רעה ולא מספקת... חשוב לציין שלפני ההריון חיי המין שלנו היו נהדרים מה לעשות??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה..

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוב - אתם זקוקים לייעוץ.

דורית כהן
    11/09/2008

סודי היקרה, זה לא מצב רגיל וטבעי, רוב הנשים בהריון רוצות ויכולות לקיים יחסי מין בחודשי ההריון השונים, ורק התנוחות משתנות בגלל מגבלות פיזיות. ואם אין חשק לאורך זמן רב, וגם לא בא לך שהוא ייגע בך - יש לחפש את הבעייה ביחסים הרגשיים ביניכם. עומד להיוולד לכם ילד, קחי את עצמך בידיים ולכו לייעוץ באופן דחוף כי הלידה והמשימות שאחריה רק יגדילו את הלחץ ואת הריחוק ביניכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסודי

לוקולוס
    21/09/2008

אם את אוהבת את בעלך מה אכפת לך לפתוח את הרגליים ולתת לבעלך הרגשה טובה וכיפית לא כדאי לך להרוס את נישואיך.ואו תעשי חשבון מה טוב עבורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו