מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקוקה לעזרה..סודי10/09/2008
אני בחודש השישי להריוני והבעיה היא שלא בא לי לקיים יחסי מין עם בעלי ( יש לציין שזה הריון ראשון) אנחנו מגיעים למצב שאנחנו לא שוכבים שבועות ויותר מזה אני לא נותנת לו בכלל לגעת בי... ועקב זה הוא רק מאונן כל לילה אבל לפחות מצפה ממני לקצת עזרה( לגעת בו, לנשק אותו, לתת לו לגעת בי) אבל אני לא מוכנה, לא מסוגלת... אני לא יודעת מה לעשות... מצד אחד הוא מבין אותי ומאונן במקום הדבר האמיתי אבל מצד שני זה מפריע לו ( ובצדק) והוא לפעמים מתלונן וזה גורם לי להרגשי רע עם עצמי שאני אישה רעה ולא מספקת... חשוב לציין שלפני ההריון חיי המין שלנו היו נהדרים מה לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שוב - אתם זקוקים לייעוץ.
דורית כהן11/09/2008סודי היקרה, זה לא מצב רגיל וטבעי, רוב הנשים בהריון רוצות ויכולות לקיים יחסי מין בחודשי ההריון השונים, ורק התנוחות משתנות בגלל מגבלות פיזיות. ואם אין חשק לאורך זמן רב, וגם לא בא לך שהוא ייגע בך - יש לחפש את הבעייה ביחסים הרגשיים ביניכם. עומד להיוולד לכם ילד, קחי את עצמך בידיים ולכו לייעוץ באופן דחוף כי הלידה והמשימות שאחריה רק יגדילו את הלחץ ואת הריחוק ביניכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסודי
לוקולוס21/09/2008אם את אוהבת את בעלך מה אכפת לך לפתוח את הרגליים ולתת לבעלך הרגשה טובה וכיפית לא כדאי לך להרוס את נישואיך.ואו תעשי חשבון מה טוב עבורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)