מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אפשר להתאהב (שוב)?המתלבט30/06/2007
בוקר טוב
ממש בקצרה...בשלב זה.
אני גרוש מזה כחצי שנה,את הבית עזבתי או יותר נכון הועזבתי בעקבות סדרת מעשים נוראיים,לרבות ניסיונות אובדנייים גם בעת הימצאות הילדים בבית.הרקע הינו (גם) אובססייה לצורת אוזנה של אישתי,דבר שהציק לי (הן בהיותי איתה והן כמחשבות טורדניות מעיקות)) מאז הכרתיה.ובכל פעם שהיה לנו לא טוב,הטלתי את כל מכאוביי ותעוקותיי בכיוונה זה.בנוסף,חליתי בלוקמיה בשנת 2003 ולשמחתי (שלצערי אינה תמידית...) המחלה לא נשנתה. שבועות ספורים אחרי שובי לשיגרה (בתום סידרה מתישה של טיפולי כימותרפיה),החלתי לסבול מדיכאון ובעייתה האסטתית של אישתי הציקה לי יותר מפעם.או אז,התחלתי ליטול כדורים פסיכיאטריים,שלדעתי (ככל שחלף הזמן),רק דרדרו את מצבי."זכיתי" גם להיות מאושפז בבית חולים פסיכיאטרי במחלקה סגורה וגם שם (אפילו) ניסיתי לשים קץ לחיי.
מאז,בהדרגה,שבתי לשיגרה,על אף שגם את תפקידי(הבכיר) בעבודה הפסדתי,שכרתי לי דירה ואני (פחות או יותר) עצמאי ואף מכיר נשים,בין אם להכרויות קלילות בין אם למטרה אחרת.
אולם,אם אהיה כן עם עצמי,איני מפסיק לחשוב על חזרה לאישתי הגם שאני יודע שכשאהיה עימה (שוב) בעייתה (צורת האוזן) תמרר את חיי וחיינו.
בכל פעם שאני הולך לישון,(וגם בשנתי אני לעיתים חולם עליה..),אני מקווה שכשאתעורר אהייה חבוק בזרועותיה ושנחזור לחיות ביחד.למעשה,נראה לי שכעת הסך הכל אנו בהפסקה.בהגיון,אני יודע שאת הנעשה אין להשיב ועלי לפתוח "פרק חדש".נכון,העתיד הינו לוט בערפל ואולי(מי יודע...) בעוד מספר שנים נשוב להיות זוג.
האם יש לך איזו המלצה?
תודה
המתלבט העצוב!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את הנעשה אין להשיב
יהודית ברגמן30/06/2007שלום מתלבט יקר!
אכן, את הנעשה אין להשיב. המלצתי לך- להשתקם ולבנות את חייך מחדש מבלי להיאחז בעבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ליהודית
המתלבט01/07/2007היי
האמיני לי שאני יודע ..כולם אומרים לי ואיני מוצא הכוחות ואני מרגיש שרק אם אשוב לאישתי יש טעם לחיי. מין לופ אינסופי שמתעתע ...אני אפילו חושב כל הזמן איפה היא נמצאת ומה היא עושה ....מקנא בה על החוסן.
האם היפנוזה תעזור לי?
שוב....ב(מעט) ההגיון שיש לי יודע שאי אפשר להחזיר את הגלגל,אבל חולם שכן....מה עושים?
ואולי לכשאשתקם היא תרצה בי שוב.....
בשלוש שנים האחרונות איבדתי את כל מה שהיה לי....אישה עבודה אוטו,חברים ולא סולח לעצמי.....הייתי נורא ועשיתי דברים איומים.
ולא תרופות ולא פסיכולוגים עזרו לי....מה לעשות?
באמת עצוב לי...
פשוט אתן לחיי לחלוף, עד שאמות מוות טבעי....
ממתין לעצות ולא להטפות....
המתלבט* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתחלות חדשות
יהודית ברגמן01/07/2007מתלבט יקר,
לא ממקום של שיפוט והטפה אלא של יעוץ לך: כאבת וסבלת ייסורי פרידה. קל מאוד, אבל זה אינו פתרון, לשקוע במרה שחורה ורחמים עצמיים. אל תוותר. תצטרך להשקיע יותר מאמץ בשיקום עצמי למען עתידך, למען עצמך. חפש את האור והיופי בעתיד חדש. וותר על נסיון להחזיר את הגלגל האבוד. אם תחטט בעבר ותשאף אליו - יותר ויותר תכאיב לעצמך ותרחיק את הריפוי ממך והלאה. נסה לשכוח, למצוא תחומי עניין ודברים שמכניסים ללבך מעט שמחה. ידוע שהזמן לא מוחק, אבל מרפא פצעים. בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחפש קודם כל הכוונה לטיפול המתאים לך
דורית כהן01/07/2007מתלבט יקר,
בנוסף על מה שיהודית כתבה לך, הדברים שאתה מתאר שאתה עובר הם לא פשוטים, ואני מרגישה שהפורום הזה לא מתאים, לצערי, למכלול הדברים שמטרידים אותך, בהם הזוגיות היא רק אחד ההיבטים. אתה כותב שניסית טיפולים פסיכולוגיים ושום דבר לא עזר. כנראה שאתה צריך להמשיך לחפש את צורת הטיפול שתתאים לך. יש היום המון סוגי טיפולים ואני מאמינה שניתן לעזור לך ולהקל עליך. יתכן שעליך לקבל הכוונה ראשונית ממומחה שישב איתך ויבחן איתך מספר כיוונים אפשריים של טיפולים מסוגים שונים, כדי שתוכל לבחור מתוכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההסקרנות אוכלת אותי. תעדכן אותנו...
הרבי מלובביץ'11/07/2007מה נהיה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)