חילוקי דעות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חילוקי דעות
    דניאלה
    15/09/2008

שלום רב לפני כחודשיים פגשתי בחור מקסים וממש טוב לנו ביחד. אני בת 27 והוא 29. יש משהו שקצת מציק לי ביחס שלו לכל מה שקשור להומואים אבל אני לא רוצה להכריע את הזוגיות על דבר כזה ואני מבקשת את דעתך.תמיד כשאני מעלה נושא שקשור להומואים הוא אומר לי שהוא נגעל מזה והוא לא אוהב לראות הומואים מוחצנים מידי וכו'. אני בן אדם שמכבד כל אדם באשר הוא ומסוקרנת מאוד מאנשים אחרים - אין לי בעיה עם הומואים. האם זה צריך להציק לי שאנחנו חלוקי דעות בנושא הזה? האם זה בעייתי? חוץ מזה אנחנו מאוד נהנים ביחד. אשמח לשמוע את דעתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חילוקי דעות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא קריטי

דורית כהן
    16/09/2008

שלום דניאלה, הרבה פעמים כאשר מישהו כל כך נגעל בנושא הזה זה מעיד על כך שהוא כועס על עצמו שיש בכך משהו שמושך אותו ומסקרן אותו והוא לא רוצה להכיר בכך. זה לא אומר שהוא הומו חבוי, אלא שהמיניות שלו לא מספיק מפותחת, ושאינו פתוח לנושאים מסויימים בתחום המין. כי בכל אחד מאיתנו יש כמות מסויימת של משיכה לבני אותו המין, וזה משתנה מאדם לאדם. בגלל שיש בתרבויות מסויימות או במשפחות מסויימות סטיגמות נגד הומואים, אז מי שמזהה בעצמו טיפה התעניינות לבני אותו מין - עלול לפתח תגובה הפוכה כדי לשמור על עצמו לא להיגרר. זה אופייני לגברים צעירים רבים.
    אני לא רואה בכך סיבה להפסיק יחסים עם מישהו. זה עניין התפתחותי. אני מאמינה שעם השנים ההומופוביה הזאת יכולה לקטון, וכבר פגשתי גברים שעברו ממש שינוי בנושא ההתייחסות להומואים.
    תני לזוגיות הזאת עוד צ'אנסים ונסי להכירו בהרבה זוויות לפני שאת מקבלת החלטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

דניאלה
    16/09/2008

תודה על התגובה וההתיחסות הרצינית- דניאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אני עידן יועץ זוגי

עידן זוגי
    20/09/2008

תראי בזוגיות יכולה להיות חילוקי דעות וזה בסדר וטבעי ואני מאמין שיצא לכם לפגום אפילו עוד חילוקי דעות בהמשך . כל אחד יש לו דעה ותפיסה משלו שהוא הכיר מהעולם שהוא חיי בו וזה בסדר גמור ואל תרגישי שזה לא בסדר .התקשורת שלכם צריכה להיות חזקה אני יתן לך כלי תקשורת שמעולה בשבילך לחיים ולזוגיות .בחילוקי דעות וויכוחים אנחנו דבר ראשון את אומרת לו שאת מבינה אותו קודם כל ואת לא רבה איתו ואתם משוחחים יפה ואחרכך את שואלת אותו איך הגעת לזה איך אתה חושב ככה איך הגעת לתפיסה הזאת .יש לכל אחד תפיסה ואת העולם שלו ואת האירועים שעבר בחיים בשביל לאמין בכל מיני דברים ושוב זה בסדר גמור וזה לא מה שיפריד ותזכרי שעוד יהיה הרבה חילוקי דעות רק תלמדי להתמודד איתם בתקשורת . אשמח לעזור תמיד ומקווה שאני עוזר לך . עידו זוגי .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו