בעיה גדולה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה גדולה
    חלי
    16/09/2008

אני בת 25 נשואה פעם שניה 5 חודשים יש לי 2 ילדים בני 6 ו 4 מבעלי הראשון עכשיו בעלי אומר לי שהוא לא מתחבר לילדים שלי ורוצה להתגרש הוא עזבב אתמול את הבית הוא אצל אמא שלו מה אתם אומרים לעשות? הוא ואמר שכלום לא יעזור כי הוא לא יכול לשמוע אותם אפילו מה עושים?? מתגרשים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה גדולה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לציין שגם לו יש 2 ילדים

חלי
    16/09/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נראה לי מאוחר מדי

דורית כהן
    16/09/2008

חלי היקרה, האם פניתם לייעוץ? כנראה אצל בעלך זה הצטבר בשקט זמן רב ובמקום להוציא את הבעייה החוצה הוא חיכה עד שהרגיש שהוא לא יכול יותר לשאת את המצב שהוא עם שני הילדים שלך ולא עם ילדיו הוא. לי זה נשמע די מאוחר לטפל בבעייה, כי רגשותיו נשמעים לי מאוד חזקים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז להתגרש??

חלי
    16/09/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא כזה מהר

מישהי
    29/09/2008

אתם פרודים עכשיו. תשמרי איתו על קשר טוב בלי לריב ולבי להתווכח, ובלי להזכיר את הילדים. תשאלי לשלומו, תתעניני בחיים שלו, תציעי עזרה אם הוא צריך במשהו, תפתיעי אותו, תציעי לו להפגש לקפה ובזמן הזה תראי אם הקשר שלכם חזק ויש אהבה אז אולי הוא יחשוב פעמים ויבין שהוא לא מוכן לוותר עלייך. את והילדים שלך זאת חבילה אחת, מי שרוצה לחיות איתך חייב להבין את הילדים שלך גם. הילדים היום בני 4 ו 6 הוא צריך להבין שהם לא ישארו בגילאים כאלו לנצח, צריך סבלנות, והרבה. ותזכרי!!!!! אל תכעסי על הילדים שלך ואל תאשימי אותם שהוא עזב, גברים יכולים לבוא וללכת , הילדים תמיד ישארו ילדים שלך. ואם הוא לא יכול לסבול אותם כנראה שהוא גם לא ראוי להיות דמות אבא שלהם בבית ואולי זה לטובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו