סקס

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סקס
    אנונימית
    28/02/2007

רציתי לדעת כמה פעמים בשבוע סביר לרצות סקס.
    לי מתחשק כמעט כל יום.... לבעלי זה לא כל כך מתאים.
    לפעמים אני שוכבת במיטה מתוחה ולא מעיזה לגעת בו או להעיר אותו.
    לדעתו מספיק פעמיים שלוש בשבוע.....????
    מה עושים עם הפער הזה בינינו???
    מחכה לתשובתך
    אשה מתוסכלת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סקס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלת מליון הדולר!!!

דורית כהן
    28/02/2007

אנונימית אנונימית יקרה,
    קודם כל, שימי לב למה שכתב א. בתגובה למכתבך. אני חושבת כמוהו. תארי לעצמך שבעלך יידע כמה את משתוקקת אליו. עצם הידיעה הזו מאוד נעימה, בתנאי שזה לא מופיע לו בתור "יאללה!!! קדימה לביצועים!!!". אני חושבת שיש בתקשורת וביחסים אינטימיים רמה אחת של שיתוף, שיחה, הבעת עצמך לשני שאינה צריכה להופיע לשני כמו דרישה לביצוע כלשהו, אלא כשיתוף שלו במה שקורה איתך. אני חושבת שכל אחד אחראי על עצמו, ואף אחד לא צריך לספק את צרכיו של השני, אלא אם זה מתאים לו ונעים לו. אז יכול לקרות שהאחד אומר בא לי סקס עכשו, והשני יראה בכך שיתוף אינטימי, או הבעת משאלה, מבלי שיופיע לו בתור עול.

הכל תלוי איך את/ה מתייחס לשיתוף. האם תגובתך היא אוי, זה מלחיץ אותי, כי לא בא לי סקס עכשו , יחד עם תחושת אשמה שאינני מספק את הצרכים שלך... או שתגובתך היא איזה כיף שבא לה עלי, אולי בפעם אחרת, או שאפשר סתם להתחבק ונראה מה יהיה, תמיד אני חופשי לעשות מה שמתאים לי...בלי להרגיש אשמה.

לגבי התדירויות - אין לדעתי שום כלל אלא הבעייה מה עושים בני הזוג עם הפער שנוצר.

אני מזמינה את משתתפי הפורום להתייחס לשאלה שאנונימית העלתה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנונימית באהבה

אסתי
    19/08/2009

לדעתי 3 זה מצויין יש קצת געגועים וקצת מנוחה למה כל יום ...אולי את לא מספיק מסופקת
    ולדעתי אולי גם לא גומרת מספיק בגלל זה תגידי...את לא עובדת? בת כמה את?יש לך ילדים ? ...חחח את לא מוטשת קצת...חחח
    לדעתי בנורמלי זה 3 גג בשבוע יפ מאוד מעולה ,יש דברים אחרים לעשות גם לנשק ללטף לחבק להראות אהבה מעבר לסקס וזה מקסים נותן הרגשה טובה מושך כמו ברווקות לא חייב סקס כל יום אחרי זה זה נמאס שתביני והגבר נבהל גם....
    הגבר צריך את החיזורים שלך בגדול אחרת אין... גם 2 לא יהיה לך.
    תהיי חכמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו