מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בגידהאני17/09/2008
שלום רב, לפני כחודשיים תפסתי את את אישתי בבגידה בטלפון למרות שאני מגלה הבנה למה שהיא עשתה ולוקח חלק נכבד מהאחריות , הייתי די רחוק ממנה ואמרתי לה דברים די כואבים ופגעתי בה במהלך הנישואין. יש בי הרצון להמשיך לחיות איתה ועם שתי בנותיי , ואפילו האהבה אליה התעצמה למשהו שלא הכרתי איתה מעולם. דיברנו במהלך החודשיים הללו כמו שלא דיברנו בכל 5 שנות נישואינו והיא אמרה לי שהיא קיוותה שבמהלך השנה האחרונה האחרונה ייגמרו הנישואין הללו כי לא יכלה לסבול יותר . אני די מבין אותה ועושה חשבון נפש גדול ומבין שלא הייתי שם בשבילה ומרגיש לא טוב עם עצמי כרגע היא לא מעוניינת להתגרש ואפילו אופטימית לגביי המשך הקשר הזה , ואומרת לי שהיא שמחה שהתעוררתי בזמן , ומעולם לא יכלה לחשוב על האפשרות שנחיה האחד ללא השני . משום מה נראה לי שנשארתי עם כל תחושת הכאב ותחושות האשמה ואני נחנק מהם וכל הזמן יש בי תחושה שזה מאוחר מידי עבורי ( למרות שהיא אומרת שלא ) ומחשבות על האם אני סוג של ברירית מחדל עבורה , האם ליבה לא בלב שלם איתי . יש בי רצון עז לתקן את כל הרע שעשיתי . אך משום מה מה אני חיי בחשש כבד שזה לא מספיק אני נורא אוהב אותה ולא יודע כיצד לעבור את המשבר הזה , למרות שאני מטופל בשיחות אצל הפסיכולוגית עדיין קשה לי ולא יודע מה לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום אני עידן יועץ זוגי
עידן זוגי20/09/2008חשוב לי שתדע שיש המון מצבים שזוגות שבגדו הפכו לזוגות הכי מאושרים היום .האירוע הגדול הזה לפעמים עוזר כי אנחנו מקבלים סטירה חזקה ולפעמים מתעוררים ומבינים שיש פה בעיה כי בגידה לא קוראת סתם היא קוראת בעקבות משהו .לדעתי אתה צריך לשים כרגע את הבגידה בצד זה לא מה שחשוב כרגע מה שחשוב שתבנה תקשורת עם אישתך ואל תתעסק בתקלה כרגע זה לא חשוב .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהביא אותה לשיחות משותפות
דורית כהן22/09/2008אני חוששת שמעבר לשיחות עם הפסיכולוגית, אשר שומעת רק אותך ואיך אתה תופס את המציאות, רצוי מאוד להגיע לפגישה עם יועץ זוגיות, כדי לברר אם עדיין, לאחר כל השיחות שהיו לכם בשבועות האחרונים, יש דברים שכדאי לעבוד עליהם ולשפרם, דווקא עכשו שהדברים נראים יותר מוצלחים, כי אצלך יש עדיין ספקות כבדים, ואני מניחה שמאוד נפגעת מעצם הבגידה, אלא שאתה חושש שמשהו אצלך לא מספיק טוב עבורה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)