מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא נמשכת לבעלי-דוריתדורית18/09/2008
שלום,אני בת 27 נשואה מזה 3 שנים עם ילד בן שנה וחצי. אני ובעלי ביחד מהתיכון,אני מאוד אוהבת אותו כבן אדם הוא מקסים אלי ואל בני, ממש חלום של כל אישה.חכם,מפנק,מכבד, מפרנס,עוזר בבית ואוהב אותי עד טירוף.הבעיה היא אצלי שהפסקתי להמשך אליו אין יותר תשוקה אני ממש נגעלת כשהוא נוגע בי לא רוצה לקיים יחסי מין,הבעיה התחילה כשנכנסתי להריון והחמירה עם הזמן,בהתחלה הייתה רק ירידה בחשק המיני חשבתי שזה בסדר בגלל ההריון אבל גיליתי שחוסר החשק הוא רק כלפיו.אני נמשכת לגברים אחרים אני מפנטזת על גברים אחרים. חשוב לציין שאף פעם גמרתי מיחסי מין,אבל תמיד נהניתי מהמשחק המקדים וזה סיפק אותי . בתק' שהיינו חברים נמשכתי אליו מאוד,למרות שבעלי גבר מאוד נאה ומושך אני מוצאת את עצמי נמשכת לגברים שנראים פחות טוב, רק לא אליו,אני מתוסכלת וסקרנית אני רוצה ליהנות מיחסי מין אני רוצה לגמור מיחסי מין עם בעלי ולא להסתכל לצדדים,אני מפחדת ומשום מה יודעת שהסיטואציה תביא אותי לבגידה,מספר פעמים הייתי מאוד קרובה לזה אך עצרתי,אני חוששת שיגיע יום ואני לא אוכל לעצור.מס' אנשיפ שמאוד קרובים אלי ומכירים את הבעיה אומרים שאני צריכה להפרד מבעלי כי איך אפשר לחיות ככה? מה לעשות??,תודה מראש דורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך לחקור אל תוך יחסי המין שלכם
דורית כהן22/09/2008דורית יקרה, אני מתרשמת שהבעייה אותה את מתארת מקורה במערכת היחסים שלכם, יש להניח שקרה משהו ביניכם שחוסם כיום את ההתעוררות המינית שלך בנוכחותו. מכיוון שאת מספרת שבתחילת הקשר היתה משיכה חזקה, ומאוד נהנית ממשחק מקדים, אני משערת שמה שקרה הוא שיש לך אכזבה מן המעבר ליחסי מין מלאים, ואינך מצליחה להשתחרר שם ולהגיע לאורגזמה, וכל זה מעיב על תחושותייך. יש צורך שתגיעו שניכם לשיחה מאוד פתוחה כדי שתחקרו מה קורה לכם בעת קיום יחסי המין - משהו לא עובד נכון ואינכם מצליחים להתשחרר מזה. אפשר לעשות זאת בייעוץ זוגי -במקרה זה עליכם לוודא עם היועץ שהוא נכנס לתחום הסקס, או עם סקסולוג טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)