מבולבלת-צריכה עזרה!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • מבולבלת-צריכה עזרה!
    שירן
    02/07/2007

    שלום!
    יש לי חבר 4 ימים. אף פעם לא ניפגשנו. תמיד דיברנו דרך האייסי. דיברנו במשך חודש שלם לפני היכרותינו. ראיתי אותו דרך התמונות והוא תמיד ניראה לי לא ממש יפה אבל-חמוד. ועכשיו, קבענו פגישה. אני ממש היתרגשתי לקראת הפגישה! הייתי בלחץ. לא כל כך ידעתי על מה לדבר? איך? ממש פחדתי שלא ילך בסדר שלא אמצא נושא לדיון. קבענו להיום פגישה בסוף. ואז כאשר קבענו, אני לא כל כך הבנתי לאיזה מקום הוא היתכוון, ואכן, לא יצא להיפגש, עד שלאחר כשעה ביררנו את התקרית וניפגשנו שוב. השיחה והיחס בינינו לא כל כך זרמו. אני ניסיתי להביא נושאים לדיון וזה לא הצליח. אני לא ידעתי מה להגיד, וגם הוא לא זרם.
    ועד דבר שעכשיו מציק לי, זה המראה החיצוני שלו, כלומר אני יודעת שלא צריך לשפוט אדם לפי המראה, אבל הוא ממש לא מוצא חן בעיני. וכמה שאני מנסה להיתעלם, זה פשוט לא עובד. ועכשיו לאחר שכבר ניפגשנו אז אני לא כל כך רוצה שנמשיך בקשר. ואני מבולבלת, ומתלבטת- האם לתת לו צ'אנס נוסף(כלומר הוא חושב שאני מהממת). לא כל כך נעים לי להגיד לו, ומיצד אחד אני לא יודעת האם כדי לנסות עוד פעם.(ואני חייבת לציין שזו פגישתינו הראשונה, והיא גם לא הייתה כל כך מוצלחת).
    אני מבקשת את עזרתכם ודעתכם. מה עלי לעשות? כיצד עלי לינהוג איתו? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי. תודה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבולבלת-צריכה עזרה!

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תסמכי על תחושות הבטן שלך

    דורית כהן
    02/07/2007

    שירן היקרה,
    אני מצטרפת לכיוון של דריה.
    כאשר את רוצה להתקרב למישהו, להיפתח בפניו, לתת בו אמון, ולהעניק לו מעצמך, לפעמים צריך לפגוש כמה וכמה בני זוג פוטנציאליים לפני שפוגשים את האדם המתאים במיוחד לך, שיעורר בך חשק ורצון להישאר בקשר ולפתח את הקשר.
    אני בטוחה שכאשר תפגשי את הבחור המתאים להיות חבר שלך - את כבר תרגישי זאת.
    המישור בו ניתן להתחבר בכתיבה ובדיבור טלפוני הוא מוגבל ומצומצם. עיקר ההתחברות קורית בפגישה פנים אל פנים, וכאן פועלים כל החושים שלנו. זה מה שאמור לקבוע. ואם תחושת הבטן שלך אומרת לך שזה לא זה, תסמכי על עצמך. אין צורך להעליב או לפגוע, אבל ודאי לא להישאר בקשר איתו אם הרגשת כפי שהרגשת בפגישה. גם לא פיר להשלות אותו. אזרי עוד קצת סבלנות, המשיכי להכיר בחורים, ותסמכי על תחושות הבטן שלך.
    שמתי לב שאחד החששות שלך היה על מה תדברו.
    אני רוצה להציע משהו כללי: לדעתי אין צורך להכין נושאים לשיחה מראש. אם את באה בגישה של פתיחות (מודרגת וזהירה) לגבי עצמך, מצד אחד, ושל סקרנות טבעית לגבי האדם החדש מצד שני - זה אמור להספיק. תהיי קשובה למה שהוא אומר, תשאלי שאלות שמתעוררות בך לשמע הדברים שהוא מספר, ותעני על שאלות שהוא ישאל אותך, ותראי שאין צורך להכין מראש את השיחה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • תודה על התגובה

    שירן
    02/07/2007

    אוקיי. לקחתי את כל מה שאמרת, דורית.
    תודה רבה על התגובה שלך
    אמ וסתם שתידעו שתיכן, ניפרדנו היום.כך שלא משנה כבר כלום.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו