משבר בזוגיות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משבר בזוגיות
    גלי
    02/07/2007

אני בת 34 אם ל -2 בעלי בן 35 אנחנו נשואים 12 שנה מאוד פתוחים אחד עם השני , לפני כשנה וחצי לאחר שהיינו בתקופה של משבר בזוגיות בעלי הציע לגוון את חיי הנישואין ולהיכנס לקטע של חילופי זוגות, מאחר ובעלי הוא הגבר הראשון שלי הסכמתי מיד להצעתו והחלטתי ללכת על זה בתקווה שזה רק יעשיר את הזוגיות שלנו, ניכנסנו לאתרי הכרויות ניפגשנו עם זוגות בהתחלה הכל קסם לנו, התרגשנו מאוד, כשהיינו מגיעים הביתה אחרי מיפגש עם זוג היינו ממשיכים את החגיגה בבית, היינו בעננים, הרגשנו שווים.
    לאחר כמה מיפגשים עם זוגות בעלי פתאום התחיל לקנא לי , הוא היה רואה אותי עם גבר אחר למרות שהוא עם אישה שמושכת אותו הוא לא היה מרוכז ,כי כל הזמן היה מתרכז בי ולא היה הולך לו(מבחינה מינית), פתאום הפריע לו כל דבר שקרא איתי, הוא ראה כמה טוב לי וכמה אני פורחת והוא הרגיש מוזנח, כל דבר קטן התחיל להפריע לו , הוא חיפש אותי בכל פינה והרגיש שהוא לא מקבל את התשומת לב המלאה שמגיעה לו ממני , למרות שהשתדלתי שאנחנו בקטע עם זוג לא להזניח אותו ושתמיד יהיה לידי ואיתי וללטף ולחבק אבל בכל זאת הפריע לו הקטע שלו לא הולך ולי כן הולך כיבכול. כמה פעמים הוא חשב להפסיק עם זה אבל כל פעם התחרט ואמר אולי אני אתגבר , ננסה שוב , ומה שקרה זה שהביטחון שלי עלה ושלו ירד , ניסינו וניסינו במשך שנה ולאחר שנה הוא כבר לא יכל מבחינה ריגשית והחליט להפסיק, הסכמתי מיד!
    עכשיו לאחר חצי שנה של הפסקה הכל חוזר אליו , הוא נורא מדוכא ,הוא לא מתפקד במיטה כי הוא כל הזמן חושב על הקטע שאני הייתי עם גבר אחר וכמה הוא קינא לי ושהוא הוזנח לטענתו וכמה שהוא לא שווה ,יש לו סרטים בראש והוא מכונס בתוך עצמו , לא מתקשר איתי, הביטחון העצמי שלו ירד פלאים והוא כועס עליי שאני לא עשיתי משהו שיוכל להעלות לו את הביטחון ,אני לא יודעת איך לעזור לו , אנחנו סוחבים את זה כבר חודשיים, אין בינינו מגע, אין בינינו תקשורת מלבד הקטע עם הילדים, הוא מרגיש מאוד פגוע מכל הקטע, אני מרגישה שאני מתמוטטת קשה לי להתמודד עם זה , אני נורא עצבנית , מתוחה מכל המצב שאליו הגענו , מרגישה שאין לי כוחות אבל מנסה להתגבר כי יש לי שני ילדים לגדל ואני חייבת לשאוב מהם את הכוחות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משבר בזוגיות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פתרון לשבר וקנאה בזוגיות

יהודית ברגמן
    02/07/2007

גלי יקרה,
    כשמגיעים לחילופי זוגות מתוך משבר בזוגיות לפתרון והצלה ולא לגיוון בלבד, ישנה סכנה שהסדקים הקיימים ייצרו פערים גדולים יותר והמשבר יחריף כתוצאה מהמהלך הזה. יש לטפל במשברים נקודתית. הבחירה שלכם בחילופים שימשה בריחה. צריך לעצור את זה בדחיפות ולטפל מיידית בעצמכם נפשית ופיזית עם עזרה ויעוץ זוגי מקצועי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

רונית
    02/07/2007

יהודית היקרה ! האם עצם הפניה לחילופי זוגות לא מצביעה על המשבר בחיי הנישואין ? אם טוב בבית למה לפנות לחילופים? את כותבת משהו על גיוון, האם זה סתם להחליף מסעדה או בגד ? האם אין בבן הזוג ובאינטימיות משהו מקודש ? קצת משעמם אז בום טרח הולכים לעשות את זה עם זרים? לי כל הרעיון נראה מוזר וזר ואני תוהה אם כך ניתן למצוא את הנוסחה לחיי זוגיות מושלמים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

יהודית ברגמן
    02/07/2007

רונית יקרה! שוב. קטונתי לבוא ממקום של שיפוט. אני מניחה שהפורום נועד לבוגרים, להם זכות הבחירה. אני מכבדת מאוד את השקפתך ותחושותיך וגם אין לי זכות לבקר את החלטתם של מי שבחר בדרך האחרת אם לשניהם חוסן נפשי, פירגון הדדי וצורך בריגוש ללא אובססיה. כל זוג יבחר לו את דרכו בתנאי שלא פוגע באחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדכני.. עדכני- מה נהייה

הרבי מלובביץ'
    11/07/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו