פרידה ממאהב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פרידה ממאהב
    מיכל
    21/09/2008

שלום אני בת 28 נשואה 4 שנים עם ילד בן שנתיים. מזה כשנה אני מנהלת רומן עם בחור שצעיר ממני ב 4 שנים(רווק) אני יודעת וידעתי תמיד שמה שאני עושה הוא לא מוסרי ועלול לפגוע במשפחתי ,עתה כשאני מוכנה לשים קץ למערכת היחסים עם הבחור אני מפחדת שהוא ינסה להתנקם בי ויספר הכל לבעלי. אני רוצה לסיים את זה יפה ולהשאיר את הפרק הזה מאחוריי לפני שיקרה משהו בלתי הפיך. איך כדאי לעשות זאת מבלי שמישהו ייפגע? תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה ממאהב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חייבת להוסיף פרטים חשובים

מיכל
    21/09/2008

אני חייבת להוסיף כי אני יודעת שגם עבורי הפרידה תהיה מאוד קשה כי יש בינינו קשר מאוד חזק אנחנו אוהבים אחד את השני ויש בינינו משיכה אדירה שאין לי עם בעלי,כבר תקופה ארוכה הוא מבקש שאעזוב את בעלי ואעבור לחיות איתו ועם בני, אני יודעת שלעולם לא אוכל לעשות זאת כי אני מאוד אוהבת בעלי,אני יודעת שזה ממש אבסורד אך אני מאוהבת בשני אנשים,שמשלימים אחד את השני,אך לעולם לא אוכל לעזוב את בעלי ,אדם מקסים שאין כמוהו שמעניק לי ולבני את כל כולו,בין בני ובעלי יש קשר מדהים של אב ובן אני לא אעשה זאת גם אם גורלי הוא לחיות ללא אהבה ולהצטער על הפרידה כל חיי.אני יודעת שהדבר הנכון הוא לסיים את הרומן לחזור לחיות חיים רגילים עם משפחתי ולסיים עם כל השקרים שמתישים אותי עד דמעות,איך עושים את זה??? אני חייבת לציין כי הסיבה לתחילתו של הרומן היא בעיה של חוסר סיפוק מיני עם בעלי,לאחר הלידה הפסקתי להמשך לבעלי ולמרות אהבתי הגדולה אליו אני לא נהנית עימו יחסי מין אפשר לאמר שאני ממש סובלת,אני זקוקה נואשות לעזרה חייבת הנחיה כיצד לפעול אני מרגישה שהשמיים עומדים ליפול עלי, בבקשה תעזרו לי לפני שמשפחתי מתפרקת. תודה ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבחן למאהב ולנישואין

דורית כהן
    23/09/2008

מיכל היקרה, אני חושבת שאין הצעה שמישהו יכול לתת לך שיכולה להבטיח לך שהכל יסתדר. אם הבחור אוהב אותך, הוא לא ירצה לפגוע בך ויתן לך לעזוב אותו ללא גרימת נזקים. אם הוא אגואיסט ולא חכם - הוא עלול לגרום לך נזקים, אבל אז את כבר תדעי שהוא לא האדם הנכון לחיות איתו. ואם יקרה הרע מכל והוא ילשין לבעלך - את יכולה לראות בכך הזדמנות לתיקון רציני ויסודי בחיי הנישואין שלכם, כי הפתרון שאת מצאת - לקחת מאהב, הוא הפתרון הקל והכייפי, ואילו מה שצריך היה לעשות הוא לעצור את המין הלא מוצלח בינך ובין בעלך ולהגיד לו שיש צורך בהתערבות, בטיפול זוגי או מיני. כי מה שאת עוברת, קורה הרבה מאוד אחרי הלידה - פתאום דברים משתנים גופנית ורגשית, אצל האישה ואצל הגבר, אבל הזוג לא מספיק נינוח לתקשר זאת ולהבין מה מפריע ולנסות לתקן. ומאוד בקלות נוצרים תסכולים, מתחים, והסקס נעשה קצר ולא מספק. האם אני צודקת? ויש הרבה מה לעשות ומה לתקן, בעיקר אם מגיעים לטפל בכך מהר, לפני שנוצרים משקעים של שנים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו