מה גורם לגבר...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה גורם לגבר...
    בעל
    24/09/2008

גבר אחד בסביבות גיל ה-50 הגר בקרבת ביתי יש לו סטיגמה שנוהג לפלרטט עם נשים/בחורות יפות. בעבר הרחוק פילרטט איתי מעט ובזה נגמר. לאחרונה, כשרואה אותי ברחוב בו בזמן שאני אפילו לא רואה אותו גם שהוא מרוחק ממני- הוא לפתע קורה בשמי, אני מסובבת את הראש והוא בסך הכל אומר לי "שלום" , מחייך ומניף ידו לשלום, הוא יכול לנצל זאת שאני לא שמתי לב לנוכחותו ולהמשיך הלאה בדרכו, מדוע הוא חייב לאחרונה תמיד (וזה כבר לעיתים קרובות מאד) כשפוגש אותי לקרוא לי ולומר שלום וזה לא שפוגש אותי פנים אל פנים ושיש פה מטעמי נימוס, זה משהו קיצוני, מה יוצא לו בעצם מיזה, מה גורם לו להתנהג כך???????? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה גורם לגבר...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחת, שילחי אותו אליי לקליניקה J

פסיכלוג קליני
    24/09/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממתינה לתגובה

בעל
    24/09/2008

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיבלת את התשובה..הוא קצת לא בסדרJ..

פסיכלוג קליני
    25/09/2008

אחת, את מוחמאת מהתייחסותו אליך ויחד עם זאת מודעת לעובדה שהתנהגותו מוזרה. האם היית רוצה קשר איתו???!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו