מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- זקוקה נואשות לייעוץ...עדי24/09/2008
שלום! אני בת 22 מנהלת רומן עם גבר נשוי כבר חצי שנה. אני יודעת שההתנהגות שלי לא מוסרית, לא ראויה, ושמערכת היחסים בינינו לא יכולה להוביל אותנו לשום מקום אמיתי. אך עדיין קשה לי מאוד להתנתק ממנו, אני מאוהבת בו, וחושבת עליו כל הזמן. מצד אחד אני יודעת שאני צריכה להתנתק ממנו כמה שיותר מהר, אבל מצד שני הוא מביא אותי לריגושים שאף פעם לא חוויתי עם אף אחד. כל פעם שאני מחליטה עם עצמי לא להגיע איתו שוב למקומות האלה- אני נסחפת אחריו ולא מצליחה לעצור את עצמי. אני מתחילה ללמוד באוניברסיטה חודש הבא ומפחדת שהמחשבות עליו והצורך להיות איתו יפריעו לי בלימודים. מה עליי לעשות??? בבקשה עזרו לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריכה להתנתק ממנו כמה שיותר מהר
יהודית ברגמן24/09/2008יקרה, מערכת היחסים הזו אכן לא תוביל אותך לשום מקום אמיתי וככל שתאריכי, כך הפרידה תקשה עליך. מוטב לסיים מהר ככל האפשר וקרוב לוודאי שהאינטנסיביות בלימודים ידחקו את המחשבות עליו ויקלו על הפרידה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך...
.27/09/2008יהודית, אני מאוד שמחה שהתייחסת להודעה שלי. תודה! בבקשה, תנסי להנחות אותי, איך אני עושה את זה??? איך אני מחזיקה את עצמי לא להגיע איתו לסיטואציות מיניות, אני כ"כ נמשכת אליו, הוא הגבר השני ששכבתי איתו בחיי, הוא גורם לי לתחושות שאף פעם לא הרגשתי. בנוסף להכל, אני רואה אותו יום יום במקום העבודה שלי........ חשוב לי לציין שאני מתכננת לעזוב את מקום העבודה שלי אחרי החגים כדי שאוכל לפנות את כל כוחי ומרצי ללימודים. כדאי להקדים את מועד עזיבתי???
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את באמת רוצה לנתק איתו קשר
מישהי02/10/2008ואני לגמרי ממליצה לך גם לעשות זאת כי היו לי חברות שנתקעו ככה כמה שנים טובות וארוכות עם גבר נשוי ,,,, תודיעי לו שאת מנתקת מימנו כל קשר תודיעי לו שיש לך שהכרת מישהו רציני תחליפי מספר טלפון ותעזבי את העבודה כמה שיותר מהר תנסי ליצור יותר קשר עם חברים שלך שלא קשורים אליו בכלל ותוך זמן קצר הוא יהיה הסטוריה!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה מאמי......
עדי02/10/2008תודה.......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא כ ז ב ה
אנונימי03/10/2008שלום,
עד לא מזמן ההיתי בקשר עם בחורה מקסימה,יפה,חכמה באמת "מה שאני מחפש".בת 28
עוד בתחילת הקשר היא ציינה באוזני שהיא מתעתדת לנסוע לנסיעה ארוכה לחול לטיול בצד השני של העולם.
אני בהתלהבות יתרה ניסיתי לא לייחס חשיבות לענין -כלומר התעלמות אך הנושא כל הזמן עלה ככל שהקשר התהדק,חזרה להורים,חיסונים,ויזה הכל נרקם עבור הטיול.
הסיבה לטיול הוא כי היא עברה חיים מאוד קשים בזוגיות{התעללות פיזית ומינית ,בגידה}מצד בני הזוג הקודמים שלה,ניסיתי אולי יותר מדי להראות לה שיש עולם אחר אך ללא הועיל היא אמרה לי שאני מלחיץ ביתר ההתייחסות שלי כלפיה וזה לא מה שהיא רגילה.
אמנם נפרדנו למרות שאנו משוחחים בטלפון משהו כמו אחת לשבוע-השיחות עושות לי טוב ומצד שני כל כך רע,אני מאוד מתגעגע אליה למרות פרק הזמן הקצר שהיינו ביחד,אני יודע שגם לה לא קל כך לפחות על פי דבריה.
היא חוזרת ארצה רק בעוד כ7 חודשים...
עיזרו לי מה עלי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלך תבקר אותה, היא לא נסעה לירח
מישהי04/10/2008אם היא כל כך חשובה לך נראה לי שהיא בכלל לא יודעת כמה שהיא חשובה לך אל תפתיע אותה, תשאל אותה קודם אם באמת אתה חושב לבקר אותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהא כ ז ב ה
יהודית ברגמן05/10/2008אנונימי יקר, האם תקשרת איתה עד כמה היא חשובה לך ובאם זה הדדי? אולי אתה חש העָצמה אישית מהקשר איתה כמושיע מתוך רחמים, בגלל מה שהיא עברה, ולא מאהבה טהורה? בתחילת היחסים היא יידעה אותך בדבר הטיול הממושך אליו יוצאת כדי לא ליצור מצב של אכזבה מצידך. קרוב לוודאי שהיא זקוקה להתאוורר ולמצוא את עצמה ושלוותה בכוחות עצמה ללא לחץ דביק ולכן יצאה למסע. אין לך ברירה בשלב זה, אלא להתגבר ולהמתין באבירות לשובה. אם כשתשוב, היא תבחר לחדש את הקשר שיצרתם לפני המסע - אשריכם.
ועל האמירה שלך: "ניסיתי אולי יותר מדי להראות לה שיש עולם אחר אך ללא הועיל היא אמרה לי שאני מלחיץ ביתר ההתייחסות שלי כלפיה וזה לא מה שהיא רגילה..." אמרו אבותינו שהפרה רוצה להיניק יותר משהעגל רוצה לינוק...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)