התייעצות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    אנונימית
    24/09/2008

הסיפר שלי קצת מורכב, אני ובן זוגי כיום הכרנו עוד במהלך נישואינו. אני הייתי נשואה כ10 שנים והוא כ4 שנים. הוא גדול ממני ב6 שנים. אני חייבת לציין כי התחתנתי די מוקדם ובאיזה שהוא שלב הרגשתי שלא מיציתי את עצמי. במהלך הקשר שלנו גרושתו גילתה את הקשר בינינו ושיתפה גם את הגרוש שלי בהיותו עוד כבעלי. הדבר כמובן זירז את תהליך הגירושין. כשהוא הועזב מביתו הוא עבר לגרו בבית הוריו, הוריו בהתחלה תמכו בו כי לא היה להם קשר עם גרושתו, יצא לי להכיר את אימו וניפגשתי איתה פעמים. גרושתו מצאה שיטה לשחק בהוריו עם הילדה שלו והסיטה את הוריו כנגדו, נוצר מצב שהוריו ביקשו ממנו להעזוב את הבית, כמובן אני כבר הייתי בהליכים והוא עבר לגור איתי ועם שתי ילדותיי. בעקבות גירושיו הוריו ניתקו עמו קשר, במהלך התקופה הזאת לא ניפגש עם הילדה שלו בהתחלה כי הגרושה מנעה ממנו להיפגש עם הילדה ולאחר מכן כבר הוא לא היה מוכן להיפגש איתה. יש לציין כי אני נלחמתי בו ע"מ שכן יפגש עם ילדה אך הוא אינו מוכן ומעוניין וכמובן אחרי שהוא ביקש ממני לו להתערב בינו לבין ילדתו אני ירדתי מזה. כיום אינו בקשר עם אף אחד במשפחתו, לפי הידוע לי אימו פשוט אמרה לו אז שלא רוצה לראות אותו ושלא יתקרב לביתה. מאז כמובן עברה שנה, לפני כחודשיים בתו חגגה יום הולדת ואימו שלחה לו הודעה שראיתי בפלאפון שלו היא כתבה ככה "ארור היום שבו הכרת את המכשפה שמונעת ממך לראות את ילדתך היפה והחכמה וכד'", הדבר כמובן פגע בי והציק לי מאוד, בשיחה איתו כמובן הוא אמר לי לא להתייחס אליה . אחרי כמה ימים זה עבר לי ושכחתי. כחודש לאחר מכן ביום הולדתו היא חייגה אליו אך הוא לא ענה לה והיא השאירה הודעה מאוד חמה "בני אני מאוד מתגעגעת אליך ורציתי לדעת מה שלומך" הוא כמובן לא חזר אליה וגם אינו מוכן לסלוח לה על כך שהיא בעצם בזמנו לא תמכה בו ובחרה להיות בקשר בגרושתו. אני כמובן רציתי שהוא יתקשר אליה אך אינו היה מוכן להקשיב לזה וביקש ממני לא להתערב בנושא. כמובן לדעתי יש כאלה שיגידו מה אכפת לך מה יש להתרגש מזה תמשיכי בחייך עם הגבר, אך לי זה מאוד מציק ואוכל אותי מבפנים. אני חשבתי כן דווקא לפנות לאימו אך מצד שני אני חוששת כיוון שלדעתי היא שונאת אותי ומאשימה אותי בכל. דווקא לקראת החגים לדעתי זה הצד שכן כדאי לעשות אך אינני יודעת איך עוד אני יכולה לשנות את דעתו. הוא אדם מאוד עקשן ואם הוא נחוש קשה מאוד לשנות את דעתו. אך מצד שני אני גם לא יודעת מה תהיה תגובתה של אימו במידה והוא כן ישלים איתה, יכול להיות שהיא תנסה להסיט אותו נגדי. זקוקה להמלצה בהקדפ. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני זקוקה לעצה, ממתינה לעצה!!!!

אנונימית
    28/09/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם הבנתי נכון

מישהי
    02/10/2008

אתם לא נשואים, הוא בן זוגך מה שאומר שאין לך ברגע זה עמדה מיוחדת להתערב לו מה שקורה עם אמא שלו. וסביר להניח שאמא שלו גם לא תקח אותך ברצינות כי את רק בת זוגו להיום, ומי יודע מה יהיה מחר,,,, נראה לי עם כל הכאב, נכון להיום פשוט תתני לזמן לעשות את שלו, אולי בן זוגך צריך יותר זמן לאכול את כל הסיפור הזה, ואולי עם הזמן הוא יתרכך. אל תלחצי, הצעת את עזרתך אמרת את דעתך, המקסימום את יכולה מדי פעם לשאול אותו איך הוא מרגיש עם הסיפור הזה. אולי יש עוד דברים בנהם שקראו ואת לא יודעת אולי הוא לא סיפר לך את הכל. תזכירי שמעת רק צד אחד. וכמו שאמרתי, תני לזמן לעשות את שלו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו