האם הוא בוגד בי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם הוא בוגד בי
    טל
    25/09/2008

אני וחבר שלי ביחד קצת יותר משנה ולאחרונה התארסנו אנו עומדים להתחתן.כשהכרתי את החבר שלי הוא סיפר לי שהוא לא מאמין בידידים/ות .בזמו האחרון הוא כל הזמן מדבר על בחורה בעבודה ולפני כמב חודשים היא היתה מתקשרת אלינו כל יום בעבר כדי לדבר איתו על "העבודה" .לי זה מאוד הפיע ולאחר כמה זמן היא הפסיקה להתקשר, נכון להיום הם עדיין מדברים כמה פעמים בטלפון (אפילו יותר ממה שהוא מדבר איתי). האם יש לי מה לדאוג ? הא הוא בוגד בי? האם הוא מתכוון לבגוד בי ? (הבחורה ההיא יותר מבוגרת ממנו בכמה שנים , נשואה עם ילדים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם הוא בוגד בי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תסבירי לו בדיוק מה שכתבת כאן

מישהי
    02/10/2008

את החששות שלך, את הדאגות שלך , תסבירי לו למה את מרגישה ככה תגידי לו שלא נוח לך עם הקשר שלהם. מותר לך! אי אפשר להגיד לך מכאן איזה סוג של קשר יש להם ואם זה בגידה. אתם מכירות? את יכולה גם לדבר איתה על זה? אם תסבירי לו את עצמך בנעימות בלי איומים ודראמות, אולי הוא יבין כמה שזה חשוב לך וימעיט או יחתוך את הקשר איתה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו