מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בתגובה לזוגיות קסומה של אפיגיל בעמידה01/03/2007
החשיפה שלכם והדיבור הישיר ביניכם מעוררים בי קינאה ביחד עם תמיהה. האם זה באמת אפשרי
המוטו שלך ושל אשתך "שנינו יחד , וכל אחד לחוד" , או "חייה , ותן לחיות ". אני קצת מקנא בתפיסה שלכם, אבל אני שואל האם זה נוצר בעקבות ידידות עמוקה נטו ואי שיוויון ביניכם בתחום של צרכים מיניים . כאילו, נלך יחד לסרט, אבל מין נחווה עם חברים אחרים שבאותו ראש? ואולי כן יש לכם אהבה כל כך טהורה ואמון מלא זה בזה ואמונה שלימה שתזדקנו יחד ושתמשיכו להיות חברים טובים ואוהבים למרות ה"אחרים" שבדרך שמכניסים לכם ריגוש לזוגיות שלכם. טוב, בעצם זה נשמע די אידיליה.
ועוד משהו שרציתי לשאול. כתבת שעם חברים חדשים הצלחתם לממש ולחוות יחד מה שאחרים רק חולמים שאפשר לחוות אחרי כל כך הרבה שנים יחד. זה נשמע מעניין ומעורר קנאה. בטח סידרתם לכם ראש טוב וגם פירגון שאין בין הרבה זוגות. אבל מפחיד אולי שזה יוביל להפרדת הזוגות? אתה אוהב את בת הזוג של החבר והחבר את בת זוגך. היו מקרים כאלה כבר. אבל אני באמת מקנא. לא חושב שאשתי תסכים, אבל אראה לה את הכתבה עם המון תקווה לחקות אותכם. חולם להמשיך אתה עד הסוף, אבל גם להתרגש עם אחרות. ומעולם לא היתה בי מספיק תעוזה לבגוד למרות שתמיד בא לי . היום אנחנו בסביבות 40-50 וביחד לפחות 25 שנים. בעוד שנה הבת נפרוש כנפיים ומה אתנו? כאילו - נישואים זה בית כלא ? לא צריך להחזיק בכוח. זה רק מרחיק... תשלח לי את המתכון בבקשה.
צודק. נכון. עוד שנים לא רבות לא נזכור אפילו מה רצינו.......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר "הצעה לסדר היום"
דורית כהן01/03/2007ראיתי שכמה מן הנכנסים לפורום מתייחסים להודעות קודמות ורוצים להגיב עליהן. זה מאוד רצוי, כי זה מאפשר לפתח שיחות ולהחליף דעות ואף לענות זה לזה בצורה מאורגנת.
הדרך הטובה ביותר היא ללחוץ על כפתור "הוספת תגובה" (כאשר ההודעה המקורית עליה רציתם להגיב פתוחה), ולא על כפתור "הוספת הודעה", שפותח הודעה חדשה בלי להראות את הקשר עם ההודעה עליה רציתם להגיב.
בדרך הזאת תוקפץ ההודעה עליה רציתם להגיב לראש הפורום, והתגובה שלכם "תשורשר" אליה כפי שמן הסתם התכוונתם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)