מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בחור חדש שהכרתיחסוי26/09/2008
אני בת 22 לפני כחודש הכרתי בחור חדש דרך אתר מקושרים בן 26 ...דיברנו בטלפון ולאחר שבוע ניפגשנו...בפגישה הוא הפגין אלי רגשות חזקים כל הזמן פירגן לי והחמיא מאוד והיה ניראה שמצאתי חן בעיניו יותר מאשר שהוא מצא חן בעיני...השיחות בינינו המשיכו כרגיל ואפילו התחלנו לדבר על קשר רציני על העתיד ומבחינתו ניחשבנו כחברים. בפגישה השניה המשכנו לשבת ולדבר והכל היה מצויין...בפגישה השלישית והרביעית שכבנו, יום אחרי הפגישה הרביעית דיברנו בטלפון כרגיל..ויום אחרי הבחור נעלם לי..לא עונה לי להודעות במחשב לא ל-SMS לא לשיחות מחסוי ולא לשיחות ממני. מצד אחד אני לא מבינה מה גרם להעלמות הזאת שלו כי הכל בינינו היה מצויין ולא רבנו על שום דבר ואם הוא היה רוצה לנתק ממני קשר אני מאמינה שהוא היה אומר לי ולא היה מתחמק ממני...ומצד שני אני לא רוצה להיות כ"כ תמימה ואני מפחדת שהכל היה משחק והצגה גדולה שלו, נכון לכתיבת שורות אלו לא דיברתי איתו 3 ימים. האם את חושבת שקרה לו משהו?יכול להיות שבמשך ה-3 ימים האלו הוא לא מצא שום דרך ליצור איתי קשר? או שאולי זאת צורת ההתחמקות שלו ממני?מה עלי לעשות? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תהיי נאיבית...
שני27/09/2008איזה גבר מדבר על קשר רציני ומחוייבות בפגישה הראשונה? אחד כזה שמשמיע לבחורה מה שהיא רוצה לשמוע והכל כדי להשכיב אותה. אל תהיי תמימה ואל תחשבי שאת היחידה שזה קרה לה. לכולנו קרה שאיזה מנייק שיחק אותה, זיין אותנו וברח. תהיי חזקה. אל תהיי עצובה. אני מאמינה שזה יבוא לו בבומרנג וזה יקרה גם לו.הלוואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)