תיקון חיי נישואין

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תיקון חיי נישואין
    מישל
    28/09/2008

האם ניתן לשקם מערכת יחסים גם לאחר בגידה,כמובן לאחר וידוי של הבגידה בכוחות עצמנו ללא צורך בטיפול או יעוץ? כמובן שעם הרבה רצון טוב והמון אהבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תיקון חיי נישואין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לשקם לבד מערכת יחסים לאחר בגידה?

יהודית ברגמן
    02/10/2008

רויטל יקרה, פיקחי עינייך, תסתכלי מסביב. הרבה מפנטזים להיות עם אחרים בתוך ים הפיתויים. ויש מתפתים. מאלו שמימשו, יש שמצליחים ויש כאלה שלא מצליחים לתקן ולהחיות את הזוגיות אחרי בגידה. יש המתקשרים מאוויים, ויש שמסתירים מבני זוגם ונכנסים למגירות סודיות ומעצימים פערים. החוכמה להסתכל קדימה. מה רוצים בזוגיות ומבן הזוג, כמה אוהבים, כמה מבינים... וכמה רוצים את הביחד. ועד כמה התקשורת ביניכם עובדת בשבילכם ומה הלקחים שתסיקו בכוחות עצמכם. לפי ניסוח השאלה, נראה לי שמאוד תצליחו לשמר ואפילו לצמוח מתוך מה שקרה בעזרת הרבה רצון טוב והמון אהבה, אבל רצוי שתשקלו כן להעזר ביעוץ לקבלת תוספת כלים לבחינת המקרה ולהעשרת הקיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מישל
    02/10/2008

עודדת אותי מאוד - אכן יש בינינו תקשורת המון רצון והמון המון אהבה אחד לשני -הבגידה הייתה חד פעמית ונבעה מהזנחה ותיסכול ויש כאן הבנה וסליחה ואפילו סוג של פריחה מחודשת והשקעה במערכת היחסים עם תשומת לב על ביחד ועל לדבר כל הזמן-מאחר ואחד מאיתנו מסרב לדבר עם "זרים" על החיים האישיים נאלץ לעשות את זה בכוחות עצמנו, אני מאמינה שנצליח! תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו